Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peněženka pro muže kde sehnat

Od: annie odpovědí: 6 změna:
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte někdo o nějakém spolehlivém eshopu kde by se dala sehnat černá kožená nebo koženková peněženka pro muže za rozumnou cenu, která by aspoň nějakou dobu vydržela?
Díky za tipy.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

riva
hodnocení

0x

Já to kupuji tam, kde se to vyrábí. A když se koženka začne loupat, tak si pořídím novou. Už bych si jí měl po pěti letech zase objednat. aliexpress.com/...

mate59
hodnocení

0x

Mám koženou z Lidlu,již pár let,na jejich eshopu koupíte.

hodnocení

0x
O koženkové bych vůbec neuvažoval. Pokud hodně šetříte, tak je škoda platit za poštovné. Nemáte v okolí Action? Tam mívají koženou za úplně legrační cenu: action.com/...
Výdrž spíš záleží na způsobu nošení a používání.

hodnocení

0x

Nevím, co je pro Vás rozumná cena.

Hodně záleží, jakou peněženku má nyní dotyčná osoba. Myslím tím jakou velikost, jaké množství přihrádek a způsob zavírání.

Podívejte se, vyzkoumejte a zvolte podobnou. V peněžence má každý svůj systém a když natrefí na podobnou, nebo dostane, tak spokojenost bude určitě velká.

Tady od Bati nejlevnější od 399,- Kč. Bude sloužit jistě více let, není potřeba na ní šetřit. V případě chyby lze reklamovat, ne jako na tržišti bez dokladu.

bata.com/...

milanb
hodnocení

0x

nivasaza.cz/... Mame cela rodina a jsme spokojeni.

jk2021
hodnocení

0x

Pokud to má být dárek, možná bych zapřemýšlel nad ručně vyráběnou/šitou peněženkou z pravé kůže od nějakého malovýrobce (koženka je materiál k ničemu, po relativně krátké době se začne loupat), Pokud dáváte přednost komerčně vyráběným peněženkám, osobně mám už spoustu let tuhle od české firmy ADK (momentálně za za 1 990 Kč) - většinově je vyrobena z pravé kůže a jediná nevýhoda, na kterou jsem narazil, je, že vnitřek kapsy na mince je potažen koženkou, která se už loupe, ale to se stalo až po několika letech používání (proto budu asi peněženku měnit, přestože její zbytek je v naprostém pořádku - šedá textilní podkladová vrstva koženky není moc hezká na pohled a navíc pouští vlákna).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]