Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je vše ok? Odeslání přes datovou

Od: dann odpovědí: 0

Dobrý den, ve středu jsem se rozhodl ukončit jednu smlouvu, co jsem měl. Počítá se výpovědní doba od dalšího měsíce do jeho konce, ale to je fuk. Zkusil jsem být moderní a využít k tomu datovou schránku, jen jak s tím nemám zkušenosti, tak nevím, jak probíhá doručování? Resp. jsem zprávu odeslal tak, jak byla - nevolil jsem žádné další funkce, jen napsal a odeslal. Viz. fotka.

Chci se zeptat, je to validní způsob ukončení? Trošku mě mate, že už skoro druhý den bez odpovědi. Mají to už doručené, resp. převzeté? Že z mé strany vše proběhlo ok?

Taky ve smlouvě žádná datovka nebyla, tu jsem našel specificky na internetu a určitě je to stejná fírma.

Pro někoho možná blbý dotaz, ale omluvte mě, nemám s tím zkušenosti a je to docela důležité, tak si to rád jen ověřím s někým, kdo tomu rozumí více. Moc děkuji.

Je vše ok? Odeslání přes datovou

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]