Nejste přihlášen/a.
uděláš áčka a pokud by to šlo do extrému moh bys dostat k náhradě škodu způsobenou tím žes nebyl v práci a něco co se mělo udělat se nestihlo
taky by ti mohli sebrat peníze a dát jen základní mzdu
ja bych na áčka neodcházel člověk nikdy neví tak proč si dělat zbytečny nepříjemnosti
nejde si vzít dovolená?
osobně bych si zašel k doktorovi a ty dva dny promarodil
@doutnak - Co mi reálně hrozí
Neznáme vašeho zaměstnavatele, takže cokoli od mávnutí rukou - "dobře, že je pryč" až po případnou náhradu škody - "znepříjemníme mu trochu život".
Na neplaceném volnu by se dohodnout nedalo?
Realne si myslim, ze nic. Akorat budes za lempla a lenochoda. A je dost mozne, ze se ti to v budoucnu vymsti.
Nemusíte se chtít vracet - ale tahle země je malá a divil byste se, kdo koho zná a komu co řekne. A ani v tom nemusí být úmysl, jen potvora náhoda.
Mi připomnělo moji dnes už letitou zkušenost s agenturním zaměstnáním ve firmě Daikin. Přišel jsem na odpolední a po hodince, že mám jít k šéfovi a ten, že tato směna je pro mě poslední. Prostě agenturní práce.
Celou směnu jsem proseděl na židli a nehnul se z ní dokud nepadla. Ve výsledku jsem ji měl zaplacenou jako práci i když jsem žádnou nevykonal.
Bych to udělal stejně když píšeš, že je odstávka a jen se zametá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.