Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se mi může stát?

Od: doutnak® odpovědí: 13 změna:
Ahoj..Dal jsem výpověď v práci, která už mi nedává smysl..Dnes jsem dostal všechny výstupní papíry i zápočtový list..Měl bych ale dochodit pochopitelně až do konce měsíce, což je tato sobota i neděle-mám směny, ale je odstávka a jen se zametá apod..V pondělí 1.9.nastupuji do nové práce..Co mi reálně hrozí, když poslední dvě směny jednoduše nepřijdu? SAMOZŘEJMĚ VÍM, že by se to dělat nemělo atd..Byl jsem loajální k této firmě už dlouho a prostě už nechci;)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

uděláš áčka a pokud by to šlo do extrému moh bys dostat k náhradě škodu způsobenou tím žes nebyl v práci a něco co se mělo udělat se nestihlo

taky by ti mohli sebrat peníze a dát jen základní mzdu

ja bych na áčka neodcházel člověk nikdy neví tak proč si dělat zbytečny nepříjemnosti

nejde si vzít dovolená?

osobně bych si zašel k doktorovi a ty dva dny promarodil

hodnocení

Dovolenou už nemám,strhli mi přesně 8 dní, protože končím.

hodnocení

0x

@doutnak - Co mi reálně hrozí

Neznáme vašeho zaměstnavatele, takže cokoli od mávnutí rukou - "dobře, že je pryč" až po případnou náhradu škody - "znepříjemníme mu trochu život".

Na neplaceném volnu by se dohodnout nedalo?

hodnocení

Neplacené volno jsem se snažil dnes dohodnout a v uctarne mají všichni volno a musí to schválit ředitel atd.

Dva dny předem a v době dovolených? Nezlobte se, ale to jste odflinknul vy, když jste to nechal na poslední chvíli.

milanb
hodnocení

0x

Realne si myslim, ze nic. Akorat budes za lempla a lenochoda. A je dost mozne, ze se ti to v budoucnu vymsti.

hodnocení

V budoucnu, kdybych se chtěl vrátit?

Nemusíte se chtít vracet - ale tahle země je malá a divil byste se, kdo koho zná a komu co řekne. A ani v tom nemusí být úmysl, jen potvora náhoda.

milanb

To jsem nemyslel, ale urcite te muze nekdo pomluvit, a muze se ti to vratit az budes hledat dalsi praci. Ale jak se rika, kazdy sam sveho stesti strujce.

baruba
hodnocení

0x
Jednou mi strhli mzdu a udělali naschvály, protože šéf byl mstivý.
Jednou (říkali mi kolegové) to bylo šéfovi ukradeno a byl rád, že jsem pryč (nesedli jsme si zrovna dvakrát).
Nikdy nevíte - radši tam běžte, vydržte a těšte se, že už tam nemusíte (za dva dny) být. Co to je, jinak, za práci?

trtr
hodnocení

0x
Zdravím, bohužel zatnout zuby a dochodit. Škoda, že jste to "lépe" nenaplánoval, teď už nic "legálně" a bez následků nenaděláte.

aaa
hodnocení

0x

Mi připomnělo moji dnes už letitou zkušenost s agenturním zaměstnáním ve firmě Daikin. Přišel jsem na odpolední a po hodince, že mám jít k šéfovi a ten, že tato směna je pro mě poslední. Prostě agenturní práce.

Celou směnu jsem proseděl na židli a nehnul se z ní dokud nepadla. Ve výsledku jsem ji měl zaplacenou jako práci i když jsem žádnou nevykonal.

Bych to udělal stejně když píšeš, že je odstávka a jen se zametá.

hodnocení

Díky všem;) Raději tam půjdu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]