Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se přes ní nedokážu přenést ani po roce?

Od: vasekk odpovědí: 17 změna:
Proč se přes ní nedokážu přenést ani po roce?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jedenanonym
hodnocení

3x
Chápu tě. Já se s tou svou rozešel před více jak půl rokem. Ne protože bych jí už nemiloval, ale protože jsem si začal uvědomovat, že pro mě není v jejím životě místo. Všichni a všechno mělo přednost. Začal jsem si toho všímat pořád víc a víc a tak jsem z toho musel pryč. Už jsem měl takový záchvěv o měsíc dříve, když jsem měl z toho všeho už úplnou krizi, ale nakonec jsem se na to vykašlal a snažil se to ještě nějak zachránit, ale zbytečně. Pak se stalo ještě pár věcí z její strany a nakonec rozhodl rozum, který šel jasně proti srdci. Pořád na ní myslím. Každej den. Snad se má dobře, je šťastná a našla to, co hledala.
Zkus se zaměřit více na své koníčky a najít si i něco, kde přijdeš více mezi lidi. Třeba nějaké dobrovolnictví, jsou toho mraky, je hodně na výběr. Mně to třeba hodně pomáhá. Pomoci druhým a tím vlastně i tak trochu sám sobě. Ten pocit, když pak přijdeš domů a víš, že si udělal něco dobrého, ten je skvělej. :) Rozhodně hodlám pokračovat. ;)
yarda1

Rada, snad od MUDr. Plzáka:

Když chlap dostane od ženské kopačky, má to nést jako chlap a má odejít středem s hlavou hrdě vztyčenou.

...

žena je

od Ráje

podivnej tvor

...

Mně se kdysi stalo, že dívenka co jsem s ní pomalu počítal jako s budoucí manželkou řekla, že nemá smysl se scházet. A já, nevěda co dělám ve svém žalu jsem si rozšířil řidičák o skupinu A a koupil jsem si motorku. A začal jsem lítat. Na větroních. A vůbec, ale VŮBEC o nic jsem nepřišel

pc.poradna.net/...

yardo, máš můj hluboký obdiv. *hej* *palec* *placni*

yarda1

Té dívence co mi dala kopačky děkuji za to, že jsem dostal šanci splnit si svůj platonický sen - být pilotem. Rád na to vzpomínám, jsou to hezké vzpomínky a hodně mi to do života dalo. Třeba jednou jsem točil ve stoupáku a se mnou točil čáp. Koukal jsem, jestli nese miminko, ale žádné nenesl, potvorák. Tak od té doby nevěřím na čápa.

:-D

fik
Už jsem se bál, že tuhle yardovu fotku tento týden neuvidím. Ufff, to jsem si oddechl, že je vesmír stále v rovnováze.
yarda1

Tak se chlubím. A co má bejt. Když se ti to nelíbí, tak na to neklikej.

:-D

nenech se rozhodit nějakým fíkem...já třeba jsem tuto fotku ještě neviděl...nějak mi u Tebe se v paměti vybavuje i nějaké video z kabiny pilota a krajiny okolo a větroně v letu...možná že se mýlím ale to video bylo suprové-jinak co se týče zaláskování u mne-tak těch dívek taky bylo dost-ne fakt se tím nechci chlubit -někdy jsem dostal kopačky já - někdy jsem to ukončil sám... krásné vzpomínky zůstaly -ty mi nikdo nevezme-nakonec jsem našel jednu slečnu a moc jsem se divil že ona o mne měla zájem ...a s ní jsem už v manželství okolo 50 let...takže si myslím že na každého pokud se chová slušně-nelže a nevymýšlí a mluví pravdu čeká určitě nějaká fajn dívčina...

yarda1

To video není moje, je stažené z internetu. Když já jsem poletoval, mobily nebyly, ani obyčejné. Ale pády, vývrtky, skluzy, ostríé zatáčky jsem si odlítat musel abych mohl lítat rovně pomalu a nízko :-D. Jednou jsem měl periodické přezkoušení, sedl za mne instruktor co měl akrobatický výcvik, řekl abych uvedl éro do vývrtky, zastavil točení a předal mu řízení, on že to éro rozeběhne na 170 (nebo kolik) a udělá přemet. Jak řekl tak jsme udělali a pak ještě jeden. Doba her a malin nezralých, ještě za dob Svazarmu.

K jubileu mi dala manželka hodinový let ve větroni, s pilotem jsme si pokecali, prý mládež o lítání nemá moc zájem, on že má jen jednoho žáka a navíják se moc nelítá, že se málokdy sejde tolik lidí aby mělo smysl ho vytahovat.

Pak jsem manželce k jejímu jubileu dal totéž. Prý se jí to libilo, ale příště už ji do toho nikdo nedostane. :-D

hodnocení

1x
Je to na vás, když to budete krmit, tak se přes to nepřenesete klidně i po celý život.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, protože jste stydlivý/málomluvný a neumíte ani vysvětlt svůj problém. Zdravím!

asd1
hodnocení

0x
Přenést se nedokážeš přibližně přes co?

sehlezada
hodnocení

0x
Protože nemakate na sobe,
tak ji musíte jen podléhat? *zmateny*

olin
hodnocení

0x

Tohle se stalo snad každému. Neuvádíš věk, ale si nepatříš mezi třicátníky nebo starší. Pokud jste hodně rozdílní, nemá to vůbec smysl řešit a nezbývá než vyrazit za dalšíma holkama.

hodnocení

0x

já ti to řeknu natvrdo protože seš ufnukanej posera kerej nemá koule *cert*

já třeba dostal kopačky k 50tinám a ještě sem musel vypláznout 600litru abych jí vyplatil z bytu a taky to se mnou zamávalo jen neboj ale hodně rychle sem se oklepal odepsal tu paní ze života a je mi fajn

život je moc krátkej na to abych se trápil kvůli jedný káče ;)

prostromek*
hodnocení

0x

Musí přijít jiná žena.

Až ji uvidíte, tak se Vám zastaví dech a rozběhnou hormony.

Potom bude tato předcházející zapomenuta.

Myšlenky neovlivníte. I když se říká, že to chce čas, tak ano, ale mnohdy roky.

Jenom si v těch všech situacích říkat = jsem silný, ustojím to, zvládnu, přenesu se přes to, koho ještě potkám a bouchne to tam.

Já si hodnotila city od 100 % a každý měsíc jsem na stupnici snižovala, podle toho, jak se cítila.

Nejsem sice na nule, pokud máte někoho opravdu rád, tak to ani nejde. Ale už se tím jen bavím a vzpomínka mi činí potěšení.

Pořád tam je krabička se srdíčkem uvnitř. A tolik nebolí.

Otázka je, jestli se dá opravdu najít ještě někdo, kdo Vás tak zaujme. V mladším a středním věku máte naději.

Já ještě sice čekám, ale možná už jen hodnotím s nadhledem, koho bych chtěla vidět po svém boku. Už se člověk nehroutí, ale stává silnější a možná náročnější.

Změna u Vás přijde sama, neovlivníte ji. Společnost, koníčky pomohou.

Kéž by to tak bylo jednoduché! Já odešla se dvěma malými dětmi od mužského, kterého jsem milovala a vlastně miluji dodned. Milovala jsem, ale neměla ráda, nemohla jsem s jeho nezodpovědností a jeho alkoholem žít. Raději jsem s dětmi šla do bytu 4. kategorie, z bytu se 2 lodžiemi a garáží. Už je to 50 let, ale stále v srdíčku je. Už ani zdaleka nevypadá jako tenkrát, ale stále mi zavibruje v hrudi když na něho pomyslím. A to, za toho půl století co všechno prošlo mým životem?! A stejně! *alene*

prostromek*

Ano, tak to celkem chápu. To byl osudový muž.

Nakonec se i přes to pití přesmíru dožil docela požehnaného věku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]