Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

3 patni ostruhy

Od: rybizova® odpovědí: 8 změna:

prosim co vam pomohlo na patni ostruhy?Podle rentgenu tam mam tri.V praci jsem 8 hodin na nohou.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Každému pomáhá něco jiného. Mně třeba ultrazvuk, jinému injekce do paty, rázová vlna, ozařování, homeopatika, cvičení. Musíte to vyzkoušet.

hodnocení

1x

Mně pomohlo několikanásobné ozáření. Měl jsem tenkrát výhodu protekce :-P, takže jsem všechny méně účinné metody přeskočil. Už je to >12 let a je to v pohodě. *frajer*

Já blbá jsem si prošla rázovými vlnami, laserem, ultrazvukem, injekce do paty, nohu do horký soli, homeopatika na rady tady odtud a nakonec zabralo až ozařování. Měla jsem takové bolesti, že jsem ani nemohla chodit. Courání z jedný procedůry za druhou a čím dál tím hůř. Nikomu to nepřeju. Ostruhy mám dvě, zlobí jen jedna.

prostromek*
hodnocení

0x

Tato otázka již tady padla mnohokrát. Pokud jste již nevyužila, tak :

zadejte do bílého vyhledávače vpravo nahoře (lupa) výraz ostruha = 72 odkazů, (nebo patní ostruha) a vyjede Vám hodně nabídek z této Poradny a můžete studovat.

hodnocení

0x

Já jsem před půl rokem měl velké potíže s chůzí. Doktor, rentgen, výsledek ostruha. Koupil jsem si podpatěnky a teď už bolest zmizela.

Ale jak bylo zde již řečeno, každý člověk je unikát a pomáhá každému něco jiného.

devopod
hodnocení

0x

Prý pomáhá rázová vlna fokusovaná na to konkrétní místo. Nebo můžete zkusit ortopedické vložky.

Rázová vlna sice zabrala mě, ale byl jsem o šest tisíc lehčí. Na druhou stranu, když to srovnám se zubařem, zas tolik peněz to není...

hodnocení

0x

Já šla na doporučení rovnou na ,,ozařky,,4 x po 1 minutě a do 2 měsíců bolesti zmizely a to už je cca 5-7 let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]