Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antikoncepce - záměna pilulky (jiný den)

Od: romma odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer prosím stane se neco když jsem si dneska vzala antikoncepci z uterka? Spletla jsem se tudiž zítra si musím vzít pilulku pondelí-bude to v pořádku? S klukem nechodím, ale mám to kvůli akné, a když už s ním začnu třeba časem neco mít a prášky furt brát, tak by se nic stát nemělo ne? dekuju za odpoved.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ono záleží na tom, jakou HA užíváte. jestli máte tabletky, kdy je ve všech stejná dávka hormonů, tak je to jedno. ale prodává se i HA, kde ty tabletky jsou různé, a tam by to mohlo vést ke snížení účinku (i když taky nemuselo, záleželo by na tom, jestli by tabletka pro pondělí a úterý byla stejná nebo různá). nejlíp pokud se podíváte přímo do příbalového letáku, co se v něm píše.

durancea*
hodnocení

0x

Nemám s tím zkušenost, ale - teď se nestalo asi nic, když je máte jen na akné, a kdyby se to stalo časem, tak myslím, že ty denní dávky by se tak nelišily, je-li to hned den po sobě (horší by bylo překouknout se a vzít z 2.konce platíčka).

janourecek*
hodnocení

0x

když to používáte jen kvůli akné tam si myslím že by se nemělo stát snad nic

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]