Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Byl někdo v Lindosu?

Od: aja1946® odpovědí: 8 změna:
Vím, že jsou tam památky a pevnost
Je tam taky staré město? A tip na výlet,ale jen autobusem z Kolymbie, ev. na nějakou pláž, která stojí za to. Tsambika už ne, ta je přervaná.Dík.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Staré město tam není - když vystoupáte po velmi kluzkých rozpálených chodnících nahoru na Akropoli / to je bývalé město/je tam pěkný výhled na zátoku sv. Pavla i tam se lidi koupou. Jinak nynější Lindos jsou jen propletené uzké uličky plné krámků.

Pěkné koupání je ve Stegně já jezdila autem , to je nejlepší, protože spolehat na místní dopravu , to není můj šálek kávy.Pak je fajn pláž Afandou, ale tam je docela mizerný vstup a výstup do vody...hned hloubka/ no možná jsem zrovna byla jen ve špatném místě ;)

1.foto- pohled na Lindos

2 foto pohled na zátoku sv. Pavla

3 foto uličky

4 foto pohled na Akropoli Lindos

5 foto pláž Afandou

6 foto pláž ve Stegně

Byl někdo v Lindosu?
Byl někdo v Lindosu? #2
Byl někdo v Lindosu? #3

to jen ve zkratce

Byl někdo v Lindosu? #4
Byl někdo v Lindosu? #5
Byl někdo v Lindosu? #6

cosi v uličkách -krásné kamínkové podlahy

i tam potřebují dřevo na topení

apartmány a kavárničky v téměř každé uličce

Byl někdo v Lindosu? #7
Byl někdo v Lindosu? #8
Byl někdo v Lindosu? #9
hodnocení

Moc děkuji.

re4zon
hodnocení

1x
No mesto. Je, domecky s ulickama. Ale hezky to je. Ovsem doporucuju se pripravit na napor na nohy, na pevnost je to dost vyslap v tom vedru. Ale stoji to za to.
Plaz ktera stoji za to je Prasonisi, ale autobusem nevim jestli se tam pujde dostat.
hodnocení

Dik. Na pevností jsem kdysi byla, ale teď bych tam já ani kámoška nezvládly. Stojí to za to je kvůli městu? Kámoška tam nebyla tak kvůli ní.

jak píši jsou to jen uličky s krámky- žádné památky- nic takového ... pokud jste tam již byla ,asi bych radši navštívila staré hlavní město Rhodos

hodnocení

0x

Pokud jste nebyla v lázních Kalithea taky stojí za návštěvu je to tam nádherné a mužete se tam i vykoupat

Byl někdo v Lindosu? #10
Byl někdo v Lindosu? #11
Byl někdo v Lindosu? #12

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]