Vím, že jsou tam památky a pevnost Je tam taky staré město? A tip na výlet,ale jen autobusem z Kolymbie, ev. na nějakou pláž, která stojí za to. Tsambika už ne, ta je přervaná.Dík.
Staré město tam není - když vystoupáte po velmi kluzkých rozpálených chodnících nahoru na Akropoli / to je bývalé město/je tam pěkný výhled na zátoku sv. Pavla i tam se lidi koupou. Jinak nynější Lindos jsou jen propletené uzké uličky plné krámků.
Pěkné koupání je ve Stegně já jezdila autem , to je nejlepší, protože spolehat na místní dopravu , to není můj šálek kávy.Pak je fajn pláž Afandou, ale tam je docela mizerný vstup a výstup do vody...hned hloubka/ no možná jsem zrovna byla jen ve špatném místě
No mesto. Je, domecky s ulickama. Ale hezky to je. Ovsem doporucuju se pripravit na napor na nohy, na pevnost je to dost vyslap v tom vedru. Ale stoji to za to. Plaz ktera stoji za to je Prasonisi, ale autobusem nevim jestli se tam pujde dostat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.