Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přežijí budoucnost bankomaty bank

Od: jiroutkova odpovědí: 8 změna:
Jak to vidíte budou v blízké budoucnosti nadále fungovat bankomaty na výběr a vklad peněz nebo se zruší jako kdysi telefonní budky?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mm
hodnocení

7x

Dokud nebudou povinně nařízeny výhradně bezhotovostní platby, bankomaty zůstanou.

Pevně doufám, že nařízeny nebudou.

hodnocení

5x

Paní, či pane. (podle toho, co je dneska za den)

definujete blízkou budoucnost.

Bankomaty jen tak nezmizí.

k2
hodnocení

4x

Proc by se mely (nebo je mel nekdo) rusit? Co s tim maji spolecne telefonni budky?

halamus
hodnocení

3x

V současnosti vidím, že přibývá možnností, kde vybrat peníze, díky sdíleným bankomatům.
V současnosti vidím, že přibývá bankomatů, kde je možnost vložit peníze, vkladomaty.

Pokud to tazatel vidí jinak, může to být tím, že žije v jiné lokalitě.

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, z celkem nedávné minulosti víme, že banka se zruší/zkrachuje, ale bankomaty žijí stále. Možná by se dalo říci, že banky jsou ohroženy více, než bankomaty (navíc v nich lze vkladem hotovosti tuto převést na virtuální peníze na účtu). Zdravím!

hodnocení

0x
Bankomatů ubývá s klesajícím množstvím transakcí, jsou to náklady bank, které jsou fixní, i když se nepoužívá.

kam
hodnocení

0x

V blízké budoucnosti, tedy řekněme následujících 15 let, bankomaty určitě nezmizí. Bankomaty nahradily bankovní po kladný, které dnes provozovat je drahé.

hodnocení

0x

Vzpomínám si na člověka, který tvrdil, že není daleko doba, kdy nebudeme chodit do obchodů, ale budeme objednávat na netu, tam také platit a zboží nám dovezou domů. Tenkrát jsem nemohla pochopit, o čem ten člověk mluví. Nechápala jsem, jak si mohu objednat jídlo, potraviny, drogistické zboží, léky, oblečení, boty, stroje a přístroje a někdo mi to doveze domů. Miluji sci-fi, věřila všemu ve Star Treku, ale nákupy přes počítač s dopravou domů mi nešly do hlavy. Pár roku a já takhle nakoupila veškerý strojový park, oblečení, jídlo. Jen potraviny ještě nemusím. *mir*Takže, uplyne několik let a nikdo netušíme, jaký svět bude, jaká a jestli budou existovat platidla. Vývoj jde tak překotně dopředu že se i my, senioři můžeme dožít něčeho, o čem se nám ani nesnilo

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]