Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Musí zubni náhrada na noc do vody?

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:
Někdo ji nosí pořád, někdo na noc odkládá. Někdo říká, že musí zásadně do vody, další očistit a uložit do kelimku.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

0x
imho zalezi na tom z jakeho je materialu. drive do vody, dnes uz to tak byt nemusi. ale zatim nahradu nemam, tak jen spekuluju. :)

bramburka
hodnocení

0x

A to vam nerekli tam, kde jste ji dostala?

hodnocení

Doktor že nemusí a v laboratoři, kde ji upravovali ano
bramburka

V tomhle pripade bych spis verila laboratori.

hodnocení

0x

Mně řekli při předávání, že náhrada musí být stále ve vlhku. Tedy buď v ústech, nebo ve vodě.

Poslechla jsem je. Mám ji ve vodě už 9 let a je pořád jako nová.*smich* Jaga.

hodnocení

0x

zuby.cz/...

Kamarád ji má mnoho let, určitě víc než 20, horní i dolní, bez výměny a dosud žádný problém. Někdy je na noc nechává v ústech, někdy je opláchne a trochu přejede kartáčkem na ruce a nechá přes noc uschnout, někdy totéž a hop do sklenice s vodou /občas i s čistící tabletou/. Jí všechna běžná jídla a léta bez problémů.

bear
hodnocení

0x

Nemám a nepotřebuji zubní náhrady, ale když to vezmu logicky, tak umělé hmoty a materiály z těchto složek nemají rády UV záření a sucho. Pak se z nich uvolní postupem času všechna změkčovadla a pak praskají a křehnou. Obecně takto všechny plasty. I struna do křoviňáku z plastu se doporučuje skladovat v kýblu s vodou, aby nebyla skřehlá.

V ústech máte vlhko, takže určitě bude pro náhradu prospěšnější skladování v kapalině a mimo přímé sluneční světlo (ideálně v temnu).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]