Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam v horku na výlet?

Od: babajaga® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

zítra bychom měli jet na výlet. Bude vedro, proto bychom rádi někam, kde je chladněji. Jeskyně, podzemní chodby.../exkurzi do mrazíren ne/. Pardubicko. Ale v blízké vzdálenosti nic vhodného není. Podzemní choby /Znojmo, Tábor.../ jsou daleko. Jeskyně tady v okolí nejsou vůbec žádné. Kostely příliš nevyhledávám, ačkoliv jsou někdy velice krásné. Co byste mi poradili, aby tam bylo příjemné chladno? Nemám žádné nápady.

Děkuji - Jaga.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

futra
hodnocení

2x
Na Pardubicku nevím,ale nějaká pevnost? Hanička ,Josefov,Dobrošov u nás v Královehradeckým kraji.
hodnocení

Jezdila jsem 10 let dělat vedoucí na dětský tábor kousek od přehrady Rozkoš. S polskými dětmi jsem jako průvodce každoročně navštívila Dobrošov, Haničku i Josefov. Ten se mi nelíbil. A taky Třebechovický betlém a Kuks. Díky těm Polákům mám toto prolezlé.

Ale napadl mě Adršpach. Tam jsem sice taky jezdila s Poláky, ale bylo tam pěkně, chladno mezi skalami. Jen nevím, jestli nebudou skály praskat ve švech. A kousek, v Polici nad Metují, bylo krásné muzeum stavebnice Merkur, sen každého tvořivého kluka. Jaga.

@babajaga: Adršpach je šíleně přecpaný ! Navrhuji Teplické skály, ty jsou také nádherné a není tam takový nával !

km
do adrspachu se myslim musite registrovat a pocet je omezeny

hodnocení

2x

Dobrý den.

Osobně nemám rád horko, ale nesnáším hlavně přechody.. - jet v horkém počasí někam, kde zalezu do zimy... to je na nachlazení... Ten výlet má být jednodenní?

Na pardubicku jedině směr Orlice - lesy a voda - obojí ochlazuje okolní vzduch.

Jinak pokud mám tu možnost mít dovolenou, odjíždím s rodinou na ta velká horka do míst typu Dolní Morava - kde bývá o 5 a více stupňů chladněji.

hodnocení

Děkuji, ano, výlet má být jednodenní.

Orlice je krásná. Dolní Morava mi, bohužel, nyní se svým mostem, stezkou v oblecích, lanovkou a přehršlí hotelů připomíná spíš lunapark. Jaga.

hodnocení

1x

Odjet na Moravu, zalézt do sklípku a počkat až horka pominou.

km
hodnocení

0x
ja myslim ze ta uvaha neni dobra. na to misto se budete muset nejak dopravit a horko je nejhorsi prave pri cestovani. vybral bych tedy neco v blizkem okoli. nejaky hluboky les, ktery jeste nesezral kurovec, udoli kolem potoka nebo ricky. a ono taky dost mozna tak velky horko taky nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]