Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zdůvodnění žádosti o rekvalifikaci na ÚP

Od: dotaz odpovědí: 1 změna:

Jsem vyučen, a pracuji jako řidič z povolání, je to špatně placené. Bydlím na malém městě, není tady moc dobrých pracovních příležitostí. Sleduji dlouhodobě pracovní nabídky, ale všechno co bych zvládl je špatně placené - cca 30 tisíc hrubého, často i míň než vydělávám teď, navíc složitější práci.

Proto jsem se rozhodl, že chci na rekvalifikaci na nedostakový řemeslný obor. Na ÚP jsem byl, byla by to zajišťovaná rekvalifikace, kterou proplatí. Dali mi žádost na kterou mám zdůvodnit "jak rekvalifikace přispěje k mému uplatnění na trhu práce".

Tato zdůvodnění mám už vymyšlená, ale chci se zeptat zdali tam prostě můžu napsat, že vydělávám málo a změnou profese chci vydělávat více.?

Nebo jak by jste to vyjádřili vy?

Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, to Vaše zdůvodnění je moc upřímné a pro úřad se nehodí (nechte si to pro sebe) - raději argumentujte zájmem o nový/nedostatkový řemeslný obor, který má budoucnost, snahou učit se nové věci, být prospěšný lidem a být lépe uplatnitelný na trhu práce. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]