Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Snížená mateřská - nedoplacený červen

Od: zdychyncova* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mohl by mi někdo poradit, od března mám vyplácenou peněžitou pomoc v mateřství "sníženou". V červenci mi byla zvýšena a v říjnu doplacena za měsíce březen, duben, květen. Červen vypadl z důvodu špatné legislativy. Lze se někde domoci nápravy? Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

knopka*
hodnocení

0x

To nějak nechápu,přeci vždycky něco nového začne platit od nějakého měsíce ale to co bylo před by mělo platit jako před...

hodnocení

0x

Žádná rada není, napadá mě snad jen něco jako ústavní stížnost. Je to prostě podle zákona. Co na tom, že zákonem může být i naprostý paskvil (jak vidíme stále častěji)...

lidus*
hodnocení

0x

Nelze jasně to řekl Nečas v TV, buďte ráda, že doplatili vůbec něco a ten měsíc oželte. Po Novém roce bude hůř.

karina*

lidus, přesně takhle to opravdu v TV řekl. A že by bylo neúměrně drahé se k tomu vracet. A bohužel není obrana, pokud to opravdu nějaký právník nenapadne ústavní stížností. Kdo by si ale pro pár cizích žen pálil prsty?

Jenže .. poslanců je 200 a ani jeden z nich si nevšiml, že rok má i měsíc červen. To je docela skandální. To by takhle mohli také odsouhlasit nový zákon o platech na rok 2011,. 13, 14 .Rok 2012 by jim z toho vypadl a protože by bylo příliš drahé se k tomu vracet zpět, tak byste prostě v r. 2012 dělala zadarmo. A radovala byste se, že Vám vůbec nějaký rok v práci zaplatili .

Mě to s tou peněž.pomocí v mateřství za měsíc červen tedy připadá naprosto absurdí. Karina

Nejen to. Mně připadá absurdní naprostá většina zákonů a novel, které z vlády vypadly po roce 2008. (Do té doby mi připadaly absurdní jen některé.)

lidus*

Ano to je zákon paskvil pak následuje novela a hnedle novela té novely a tak pořád dokola, no hlavně že se páni ministři a poslanci mají dobře na spodinu, a za tu nás považují, se přece nemyslí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]