Nejste přihlášen/a.
Pozn : Pro osoby 70+ můžete v systému IDSJMK (přes web Brno id) využít Turistickou celodenní jízdenku platnou pro celý JMK vč. městských doprav za 40 Kč (a to vč. např.kola). Takže Brno - Hodonín tam a zpět vč. MHD za 40,- vč. kola.
V jízdním řádu (nebo v detailu vlaku snad i v té aplikaci) je zařazení do IDS napsané. Povinné místenky jsou v čechách docela rarita. Mají je některá pendolina a jinak hlavně mezinárodní vlaky (většinou ale až od hranic). Možná ještě do Raj džetů je povinná rezervace do businnes class. Třeba v takovém Polsku nebo Itálii je povinně místenkové skoro všechno (v Itálii snad i některé osobáky).
V Idosu možná dostanete místenku zadarmo, ale asi ne k integrované jízdence, i když vlastně nevím, když jsem kupoval do Plzně kombinaci PID a toho, co maji v Plzni, tak jsem myslim místenku zadarmo dostal, ale to už je taky hodně let.
Ceny ČD (ve skutečnosti OneTicket) jsou fakt hodně přestřelené, a pro jistotu mají inflační doložku, takže budou stejně přestřelené třeba i za 20 let. Horší je snad už jen mezinárodní tarif NRT. Stejně jako za TR10 za něj snad nikdo nemůže jezdit, kromě zoufalců, kterým nic jiného nezbývá.
Brno - Hodonín
linka R13, 10 zon, 89 Kč nebo 11 proužků na univerzální jízdence (to je 82.50 Kč)
Jízdenka samozřejmě platí i v Hodoníně na autobusy MHD v zoně 900.
Pokud by byl cestující senior nad 65 nebo nad 70 let, tak je cena přibližně poloviční, doporučuji v tom případě konzultovat ceny telefonem 543 174 317, já i když jsem Brňák tak to pro jistotu dělám, protože nad 70 let je Brno a možná i Hodonín zdarma
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.