Nejste přihlášen/a.
Zdravím, Rajfka nabízí spořící účet se 4% do 500 tis. Kč. Slyšel jsem, že si můžete založit víc běžných účtu a k nim spořáků a mít tak 4% i nad 500 tisíc. Je tu někdo, kdo to má, případně kdo má s Rajfkou zkušenosti?
- Prý nejde založit účet online, pokud jsem měl účet u Rajfky který jsem zrušil
- Prý je možné mít pouze jeden Chytrý účet, další musí být Aktivní nebo Exkluzivní
- Prý je stejně problém ten třetí účet založit, bylo mi řečeno na pobočce RB, ale od ostatních klientů jsem slyšel, že u jinýchb poboček to není problém, případně u RB stavební spořitelny.
Nyní mám peníze u Partners s 3.06% a podmínkou je 5 plateb kartou, Rajfka má 10 plateb a ten rozdíl měsíčně je cca 1300 Kč navrh u RB. Otázkou je, jak dlouho ty 4% budou nabízet. Mám radši klidné spaní a peníze na jeden život, než rizikové investování a peníze na 10 životů, takže doporučování investic je zde zbytečné. Děkuji.
Mám dávno Exkluzivní a v SB jsem měl možnost založit Chytrý.Takže mám dva a k tomu dva spořící s bonusem.Založte ho na pobočce/Exkluzivní/,za bezplatné vedení stačí mít měsíčně příjem na účet 50 000, nebo uloženo 1,5 milionu korun.Pro oba spořící účty stačí 10 plateb jednou kartou.Nebo si tam udělejte ještě Felixovo spoření s 3,7%.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.