Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záruka spokojenosti v Airbank?

Od: aja1946® odpovědí: 12 změna:

V rámci záruky je možné 3 x za rok zrušit poplatek se kterým nexouhlasim. Odpověď Anety rozkliknout a najít popelnici, ať dělám co dělám nikde nic, děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
V airbank jsem nikdy neplatil ani korunu. Za co chcete zrušit poplatek? Něco nefungovalo?
hodnocení

Z ničeho nic mi tam přibylo 50 Kč pojištění ztráty platu, což je blbost, je to pro lidi do 70 letm nechápu, jak mi to tam mohli dat

Pokud máte produkt, se kterým nesouhlasíte a ani jste jej dle svého vědomí nesjednávala, tak na to využijte reklamaci spolu s požadavkem na zrušení produktu a proběhlých plateb

nov
hodnocení

0x

airbank.cz/...

Dole v odkazu je Aneta virtuální asistentka.

nov

poradte.cz/...

Paní Ájo, u Vás je problém vyznat se v položených dotazech.

hodnocení

Proč mi radite Anetu,nevím, kde, ale tu popelnici, co mi poradila, jsem nenašla.
nov

Proč asi...*alene* viz nadpis dotazu. No nic, na Vaše dotazy už nebudu odpovídat. *andel*

hodnocení

Vážený Nove, kdo má Airbank, ví o čem mluvím.

mate59
hodnocení

0x

Odpustí vám poplatek vystavený bankou,ne za popelnice.Anetu berte s velikou rezervou.

hodnocení

Bože, bože, to je teda odpověd. Nejsem blbá, nechci platit popelnice, popelnice je vlastně koš, která se má objevit u poplatku, který byl neoprávněně účtován a u mne to je pojištění.

A Vám účtují nějaké neoprávněné poplatky?! Tak asi jste jediná nebo jste si něco nevědomky sjednala!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]