Dobrý den,žila jsem s přítelem 7let,podváděl mě s jednou rok ale mluvila sem sní a nakonec z ní vypadlo že 3roky. Vyhodila sem ho a nyní žije u ní. Pořád mi píše ,občas vola když ona je v práci a chce zpět. Je to psychopat,manipulátor .jeden den mě miluje,druhý den jsem kurva.Nevi kde by byl.milenka rika,že ví že si píšeme a že si píše s jinými,že si ho nechá jen skrz peníze. Má u mě furt věci ve sklepě není schopen přijít.mate zkušenost s psychopatem,narcistou děkuji
Tak ho na chvilku odblokuje a pošlete mu SMS ve tvaru. Toho a toho, v tolik a tolik hodin, si přijdi pro věci. Nepřijdeš, budu to považovat že je nechceš, nebo nepotřebuješ, tudíž je vyhazuji" Klíče od sklepa dejte někomu ať mu ty věci předá a máte klid. Nemusíte se s ním vůbec setkat
Zkušenosti nemám. Ten člověk evidentně neví, co chce, zda milenku, nebo Vás. Divím se, že jste to vydržela s ním tak dlouho. Nemáte asi žádné sebevědomí. Že Vám volá a Vy to nechcete? Zablokovat!
Věci bych vynosila ze sklepa, naložila do auta či na káru, podle toho, co máte, dovezla na chlápkovu novou adresu, vyložila a odjela. Pokud jste v kontaktu s milenkou, oznámila bych to jí, ať si to ona nebo pán převezme, aby se nic neztratilo, nic nebylo rozbité. Že nebyl přes veškeré urgence nikdy schopen si to odvézt. A konec. Jaga.
Přesně tak napiš mu že má tejden na odvezeni osobních věcí nevyzvedne si je vyhazuj poté totální ignorace a zablokování od telefonu po sociální sítě a zapomenout že existuje
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.