Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

RegioJet informační SMS

Od: jitule odpovědí: 3 změna:

Zdravím rádce, jezdí tady někdo často RegioJetem?

Chtěl bych se zeptat, zdali zasílají před odjezdem informační SMS s číslem vozu a sedadla nebo pouze v případě že je nějaká změna v řazení vozu atp..?

Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

velkaholka
hodnocení

0x
SMS posílají jenom v případě nutnosti - zpoždění, změna řazení vozu, to že tvůj vagón třeba vůbec nebude a budeš sedět jinde... Ono se tak nějak očekává, že člověk nemá tu kulatou věc na krku jen tak pro parádu a kde má sedět si ohlídá sám.

mll
hodnocení

0x

Řekl bych, že jen v případě změny nebo zpoždění. Jinak si nevzpomínám, že by posílali něco přes SMS. Posílají mejly, což je na cestě celkem k ničemu (no možná pro ty co mají šmatlafouny to je dobré).

Informační SMS s kódem rezervace odjezdy a číslem vozu a sedadla posílala třeba trenitalia z předvolby +66 (což vůbec není Itálie ta má +39). Ale letos ne, možná jsem nedával telefon (od kovidu byl povinný, i když až vloni tam šlo zadat mezinárodní předvolbu, do té doby to číslo bylo prakticky na nic a letos už možná nebylo povinné, tak jsem ho nedával).

Doručené SMS

+66830032320
2024/03/28 17:22
FR 9584;xx/07/2024 09:07;SCALEA-S. DOMENICA TALAO-MILANO CENTRALE;
carr. 11 posto 5D;carr. 11 posto 6D;carr. 11 posto 5C; PNR XXXXXX

Per Check-in e Barcode: lefrecce.it/...

Jak to tak hledám, tak ještě flixbus posílá SMS, ale jen s číslem rezervace.

Doručené SMS

SMSINFO
20xx/xx/xx xx:xx
Vaše rezervace ########## z Praha do Trento je potvrzena! Zobrazit jízdenku shop.flixbus.cz/...

Jo a rakouské dráhy (OeBB), ty posílají před odjezdem i číslo nástupiště, ale SMS dojde většinou až ve vlaku. A taky změny jízdního řádu, letos už jich bylo 6 od doby, kdy jsem jízdenky rezervoval, včetně změny nádraží ve Florencii (Campo Marte namísto Santa Maria Novela). Vynásobte si to zpáteční cestou a dvěma rezervacema a máte plný telefon. Kdyby aspoň napsali co se děje, ale oni jen, že spoj byl změněn nebo zrušen.

Doručené SMS

InfoSMS
2025/04/20 00:42
OEBB-Info:

Your connection from Praha hl.n. (xx.xx.2025, 12:42) to Firenze S.M.N. has either changed or been removed from the timetable.
Please check the online timetable for alternative connections.

hodnocení

0x

Jízdenky na RJ jsem kupovala on-line. Po zaplacení mi mailem přišly jízdenky, kde bylo uvedeno i číslo vozu a čísla sedadel, která jsem si předem zvolila. Žádnou SMS mi nikdo neposlal. Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]