Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Investování s výnosem 10 %

Od: kema® odpovědí: 5 změna:
Dobrý den.
Je tu někdo kdo investuje do společnosti Polymer NANO?
Je to nějaký podvod nebo jejich dluhopisy skutečně existují?
Tato reklama se mi zobrazuje poměrně často ale ná jsem investiční skeptik.
Nevěřím na znodnocení 10%

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mate59
hodnocení

1x

Podvod to není,rakovnická firma zabývající se polymérmi působí na trhu asi 7 let a v minulosti vyplácela vše v pořádku.Splatnost dluhopisu je 3,3 roky, úrok 10,2%,vyplácí měsíčne.Dluhopis je vlastně vaše půjčka tété firmě.I když firma prosperuje, do srdce firmy nevidíte a může se dostat do insolvence ze dne na den.To je to riziko půjčení peněz a pak jsou ty v nedohlednu fuč.

Např. Air bank nabízí 5% se splatností 2 roky,vyplácí úrok měsíčne,má delší fin. historii,je to čistě česká banka.Ale taky se může dostat do problémů,ale investoval jsem tam.

hodnocení

0x

Pozicat nejakej ceskej vyrobnej firme, ktora je ochotna platit take obrovske uroky, ked by jej banka pozicala lacnejsie, to je velke riziko. Cele to moze byt Ponzi schema maskovana ako technologicka firma.

jendad

Přesně tak . Trh je zaplaven velkým množstvím kapitálu (burzy rostou) a dobré firmy nepotřebují nabízet tak vysoké uročení.

hodnocení

0x

nabízely mi dluhopis s úrokem lehce přes 10% RD Jeseník, min. vklad 100.000,- Kč ...

chad
hodnocení

0x

to uz je lepsi investown kde je také okolo 9,5% a je to zajištěné nemovitosti s LTV cca 60-75% + firmou + směnkou + osobním ručením (majetek FO).

Dluhopis je risk kdyz nic nevíte. Záruka je NULA, jen dobré jméno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]