Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde sehnat nejlepší toupee

Od: jmeno odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

prosím o radu - moje vlasy jsou na tom pomalu ale jistě čím dál hůře, ale necítím se na to abych podstupoval vlasovou transplantaci když se můj stav může stále zhoršovat. Už nějakou dobu sleduji profily lidí ze zahraničí, kteří s tupéčkem žijí a přijde mi to jako nejlepší řešení pro mou situaci. Má s tím někdo také zkušenosti? Kam u nás zajít, kde by mi ho na míru vytvořili a já si ho poté mohl instalovat sám doma? Už jsem se samozřejmě díval na různé stránky a nabídky, ale rád bych kdyby se někdo podělil o své vlastní zkušenosti.

Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, viz odkaz je to vyzkoušené (už léta), ale zda je to ono nejlepší nedovedu posoudit (ale levné to nebude). Zdravím!

osmanylaffita.com/...

proutek

¿Co používáte na upevnění? ¿Sponky,pásky nebo lepidlo?

ben®

proutek + jmeno - viz okaz (na ten se musí kliknout a on ukáže své tajemství ). Myslím, že lepidlo je nejlepší (nebude vidět).

proutek

Vy píšete o lepidle a v odkazu jsou pásky.To je jak ben o koze a odkaz o voze.

ben®

proutek + jmeno - omlouvám se za nepřesnost (platí údaje z odkazu). Spíše bych řešil (ve Vaší situaci), že to nosí/nabízí/propaguje poměrně známá osobnost a je s tímto vyzkoušeným řešením spokojena.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]