Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
vezmu to z pohledu investora. Pokud si na odpovědi na poptávku dáte záležet, tak si myslím, že šance zakázku získat je relativně vysoká. Samozřejmě záleží, z jakého oboru a nebrat to jako jediný zdroj zakázek.
Servery jsem využil několikrát a i když jsem se zakázku snažil popsat dostatečně, tak jsem se občas divil, co mi chodí za odpovědi. Např. pro opravu střechy mi některé firmy napsaly jen cenu - bez pozdravu, bez bližšího popisu, co cena obsahuje, bez kontaktů - ti samo vypadli okamžitě z výběru + jsem psal na kontakt serveru, aby věděli, co za břídily tam mají. A naopak u některých mi přišla relevantní odpověď. Buď i s detailním rozpisem, co vše cena obsahuje, přibližný termín možného začátku i trvání prací a kontakty. Nebo aspoň info, že pro bližší cenovou nabídku mají zájem se sejít na místě. A s těmito firmami jsem se pak bavil dále a nakonec se i domluvil.
Takže není to ani tak o daném serveru, jako spíše pak o vašem přístupu. A budou-li zákazníci s vámi spokojeni, tak si vás budou mezi sebou doporučovat a to je stav ideál
Držím pěsti ať se daří
Ještě doplním zkušenost známé. Také podniká a snaží se získávat různě zakázky. Krom jiného využila i reklamu na FB ale tam říkala, že je to celkem o ničem a cílení reklam bylo hodně z patra. Tak pokud začínáte a nemáte velký budget, tak FB bych asi vynechal. Minimálně placení reklam.
Naopak na FB využijte přihlášení se do různých skupin z vašeho regionu a tam reagujte na nabídky.
Nebojte se využít i starší formy reklam - letáčky do schránek nebo nalepení na vchodové dveře s trhacími kontakty.
Případně oslovit firmy, které podnikají v příbuzných oborech a nabídnout jim své služby za nějakou provizi ze zakázky (jako řemeslník oslovit projektanty, statiky, architektonická studia, realitky, ...)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.