Umím se obléct i koupit si a sladit,ale teď váhám.Ke tmavší modré košilii kravatu : světlemodrou - tmavočervenou - víc tmavomodrou,než je košile. Jen tipy...
Pokud jste tmavý typ tak je spousta veselých kravat rozhodně v dnešní době je to fuk i na funus ne... Klidně zkuste nějakou světlejší je přece léto aspoň vás to rozsvítí a taky ji můžete sladit s něčím své partnerky ...a s čím to můžete vědět jen vy dva
Odstín modré není znám. Já byh si vzal patrně něco podobného. Tvar a velikost je přibližně.
mamvkus
Poslední fotka se povedla super,méně,znamená více
zkusnemitvkus
Méně je někdy více?...tu trojku si dokážu představit jen pro osobu na pánský striptýz Pro každého je vkusné něco jiné, svého partnera bych do toho rozhodně nenatahla a ta kravata na mě působi jako by se zblil kaviárem, Lesknout se jak psi k@lky nesedí do každé společnosti spíš někde do soukromi ,úplně vidím i tu rasu s vyrýsovanymi svaly a pevným postojem některým mužům tento styl spíš ubírá na kráse než by ho zdobila, nejsem podporovatelem zvýraznění křivek těla kor v dnešní době kdy se dá více na zevnějšek než na obsah, ale ať si každý nosi co chce činím stejně, zálezi na pohodlí a taky společnosti ve které se kdo pohodlně cití a pohybuje a chce prosadit.Šaty možná dělají člověka, No opice v saténu, bude vždy jen opice nemluvím o barvě zvířete ať se toho nějaká cenzura nechytí
Mně by se ani jedna z fotek nelíbíla - IMHO kravata by měla být vidět (ale zas moc "netlouct se"s ostatním oblečením). Ale proti gustu...
Jestli máš po ruce některou z těchto prodejen, kdysi jsme u nich něco kupovali a zdálo se mi, že tam tomu docela rozumějí, zkus tam zajít jestli by ti neporadili:
Vezměte košili do obchodu a tam kravatu přikládejte. A co vám bude příjemné, to si vezměte, podle intuice. Je tolika vzorů, a co se líbí jednomu, to nemusí druhému. Případně požádejte o pomoc prodavačku.
Z těch tří fotografiií se mi líbí asi ta první, kvůli stejné barvě košile a podkladu kravaty. Opakující se barva. Ale ani ty další nejsou špatné. Berte to, v čem se budete cítit skvělě a zábavu, zážitek si užijete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.