Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tipy na výběr kravaty

Od: mamvkus odpovědí: 18 změna:

Umím se obléct i koupit si a sladit,ale teď váhám.Ke tmavší modré košilii kravatu : světlemodrou - tmavočervenou - víc tmavomodrou,než je košile. Jen tipy...

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

1x

Modrá je v mnoha odstínech, tak bych modrou s jinou modrou nekombinovala, ale volila nějakou zářivější jinou barvu ve světlejších odstínech.

id
hodnocení

0x
Ještě napište co bude na košili? Nebo půjdete jen v košili s kravatou?

zkusnemitvkus
hodnocení

0x
A taky záleží kam to půjdete předvést ne?

hodnocení

0x

Ještě tmavší, než je košile. Ale ideálně bych košili vyměnil za světlejší modrou.

mamvkus

Košile je vyjimečná materiálem,vyměňovat se nebude, asi k ní žádná z těch kravat,co mám vyhlédnutých nehodí

zkusnemitvkus
hodnocení

0x
Pokud jste tmavý typ tak je spousta veselých kravat rozhodně v dnešní době je to fuk i na funus ne...
Klidně zkuste nějakou světlejší je přece léto aspoň vás to rozsvítí a taky ji můžete sladit s něčím své partnerky ...a s čím to můžete vědět jen vy dva *slunce*

bramburka
hodnocení

0x

Kupte si tmavomodrou a tmavocervenou a stridejte je.

hanakr
hodnocení

0x

Šedou/ stříbrnou nebo jestli máš hnědé boty tak hnědou/ hořčicovou.

jiofa
hodnocení

0x

Odstín modré není znám. Já byh si vzal patrně něco podobného. Tvar a velikost je přibližně.

Tipy na výběr kravaty
Tipy na výběr kravaty #2
Tipy na výběr kravaty #3
mamvkus

Poslední fotka se povedla super,méně,znamená více

zkusnemitvkus
Méně je někdy více?...tu trojku si dokážu představit jen pro osobu na pánský striptýz
Pro každého je vkusné něco jiné, svého partnera bych do toho rozhodně nenatahla a ta kravata na mě působi jako by se zblil kaviárem,
Lesknout se jak psi k@lky nesedí do každé společnosti spíš někde do soukromi ,úplně vidím i tu rasu s vyrýsovanymi svaly a pevným postojem *zmateny*
některým mužům tento styl spíš ubírá na kráse než by ho zdobila, nejsem podporovatelem zvýraznění křivek těla kor v dnešní době kdy se dá více na zevnějšek než na obsah, ale ať si každý nosi co chce činím stejně, zálezi na pohodlí a taky společnosti ve které se kdo pohodlně cití a pohybuje a chce prosadit.Šaty možná dělají člověka,
No opice v saténu, bude vždy jen opice nemluvím o barvě zvířete ať se toho nějaká cenzura nechytí

Tak tyhle vzorečky rozhodně ne a nikdy ne.

Na jednobarevnou modrou košili snad kravatu pruhovanou, se šikmými pruhy červená/modrá v možné kombinaci s bílou.

mamvkus

*nene*konzerva pruhovaná nikdy a v národních barvách

jiofa

mamvkus: Přesně, jako nějací papaláši, jeden jako druhý.

Tipy na výběr kravaty #4

@mamvkus: konzerva pruhovaná nikdy a v národních barvách

Komu není rady, tomu není pomoci.

Když už mermomocí chcete vypadat jako pako, dejte si puntíky ...

To na obrázku od @jiofa dnes 13:45 - to čemu říkáte pruhované - to je tartan - původně skotský károvaný vzor.

Můžete si nechat navrhnout svůj vlastní tartan ... například zde.

yarda1
hodnocení

0x

Mně by se ani jedna z fotek nelíbíla - IMHO kravata by měla být vidět (ale zas moc "netlouct se"s ostatním oblečením). Ale proti gustu...

Jestli máš po ruce některou z těchto prodejen, kdysi jsme u nich něco kupovali a zdálo se mi, že tam tomu docela rozumějí, zkus tam zajít jestli by ti neporadili:

bandi.cz/...

prostromek*
hodnocení

0x

Vezměte košili do obchodu a tam kravatu přikládejte. A co vám bude příjemné, to si vezměte, podle intuice. Je tolika vzorů, a co se líbí jednomu, to nemusí druhému. Případně požádejte o pomoc prodavačku.

Z těch tří fotografiií se mi líbí asi ta první, kvůli stejné barvě košile a podkladu kravaty. Opakující se barva. Ale ani ty další nejsou špatné. Berte to, v čem se budete cítit skvělě a zábavu, zážitek si užijete.

doplněno 25.07.25 14:11:

Pokud nejste na větší vzory, zvolte drobný.

search.seznam.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]