Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemam duvěru k přítelkyni

Od: jirka737 odpovědí: 14 změna:

Dobry den, mam trauma že mě přitelkyně podvádí. Neustale mi říka jak mě miluje a že nevěru nesnáší takže by to neudělala. Ale řekněme si upřimě kdo dneska nepodvadí, a je mi jasne že řekne tohle než "ano nevěru neodsuzuju a občas ji udělam" to je jasne. Dost se toho bojím protože už mi parkrat zalhala nic važneho to nebylo věčinou prkotiny ale tak to vždycky začína. Ja sem ji za 5 měsiců bohužel 1 podvedl ale pouze tu divku políbíl. Navic mě šileně štve že se něco ve mě bloklo a nejsem schopen ji věřit nevim proč ale něco ve mě mi říka nevěř ji. Nevim jak dal takhle ten vztash pokračovat nemuže navic je ztoho taky dost špatna když mě vidí jak furt na něčím dumam...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gerom1*
hodnocení

4x

Ahoj, jestli Ti můžu radit tak se hodně rychle vzpamatuj a přeber si sám se sebou jestli máš nějaký racionální důvod jí nevěřit, nebo jsou to jen Tvé ,,automatické,, myšlenky. Vím o čem píšu stalo se mi to nedávno. Ten pocit, že mi neříká pravdu a je všechno jinak mě doslova užíral. Taky se mě ptala nad čím pořád dumám a že kdo hledá důvod proč nevěřit, vždycky nějaký najde. Pravda to nakonec nebyla a hodně jsem jí tím ublížil, ale to mi došlo až když ode mě odešla. A teď už máme dva měsíce ,,pauzu,, aby jsme si prý uvědomili to hezký co mezi námi bylo a popřemýšleli si v klidu o tom špatném a jestli to bylo nutný dohnat to až sem. No a co si budem povídat většinou tyhle slova znamenají konec vztahu. Celý jsem to pokazil a teď mě to hrozně mrzí, ale pozdě bycha honit. Takže se snaž to nedostat až do téhle fáze. Určitě to není jednoduchý, ale jestli Ti za to stojí tak se poper sám se sebou dokud je čas. Hodně štěstí...ať to zvládneš líp než já.

jirka737
hodnocení

diky moc..přesně tohle mi říkala kamoška...strašně mě to užíra, je poznat že ten vztah už není ono. vždycky ju tu šileně mrzelo a neustale kvuli tomu brečela., ted už ji to přestava bavit a trpělivosti ubýva...a z obrovské lasky se začína stavat rujna...uvidíme jak to dopadne,ale diky za odpověd

A taky si myslím, že si koleduješ.*bzum* Byla jsem věrná jak Džulbars a stále jsem slyšela jen podezírání, obviňování, výslechy. Marně jsem říkala, že mě to uráží, že ze mně dělá dě.ku. Nepomohlo. Tak jsem jednou přišla domů nad ránem, bradu odřenou od vousů. Když už, tak jo! A víš co se stalo? Prý mi odpouští. A já o odpuštění nežádala. Opustila jsem ho. *vtip*

myse*
hodnocení

2x

hm, asi by ses měl nad sebou zamyslet. Bez důvěry není láska... Žárlit pro nic za nic je k ničemu, ničemu to nepomůže.

Vzpamatuj se a mysli taky na něco jiného... jinak ti uteče doopravdy

durancea*
hodnocení

1x

Pokud už teď trpíte vůči přítelkyni takovým stihomamem, chci vás jejím jménem požádat, abyste se s ní rozešel - takové peklo, jaké by s vámi měla v budoucnu, si fakt nezaslouží...

lenap
hodnocení

0x

že by "PODLE SEBE SOUDÍM TEBE"...

buss
hodnocení

0x

Nikdy nikomu nevěř. Kdo z lidí nepodvádí, nelže, že ano. Všeci hrajeme divadlo atd... To jsou starosti, nikdo druhého nevlastníte. Jsou to jen pocity.

marenka*

Dovolím si oponovat, já nepodvádím. Ale fakt. Je mi 39 a fyzicky jsem nikdy nepodvedla. Příčí se mi to. Když už půjde vztah do kopru, tak nejdřív ukončím ten stávající, pak teprve začnu pátrat jinde. ;)

pu®

Přesně to mě napadlo. Tazateli - "kdo dnes nepodvádí"? Třeba já ne... *nevi* Bylo by mi ze sebe tak blbě, že bych to fakt nepřekousla. A ještě by mi bylo blbě už v té chvíli, kdy by mělo na nevěru dojít, takže bych si ji ani neužila... Že někomu nejste schopen věřit, to si zrovna já fakt umím docela dobře představit. Teď jde o to, zda bude mít Vaše přítelkyně s Vámi tak svatou trpělivost, jako měl můj přítel z počátku vztahu se mnou... Ale nemáte-li důvod pochybovat, tak nepochybujte a neničte si to hezké, co máte, resp. můžete mít...

sebod*

Ahoj holky. taky se hlásím mezi ty, co nemají nutnost podvádět. S manželem jsem byla dvacet let. A ani jednou jsem mu nebyla nevěrná. Holt patřím mezi ty, kteří si myslí, že nevěrou se vztah pošpiní. Já si myslím, že takový úlet může rozbít kvalitní vztah. Ale každý jsme jiný. Někdo vidí nevěru jen jako jakési zpestření. Takže asi tak : kdo nevěru odsuzuje, tak ať se nepouští do žádného experimentování . Bude mu opravdu špatně, když se na sebe podívá do zrcadla.. No a ten, komu to nevadí, ať si tak žije . A co je správné? No, pro každy z těchto dvou "táborů" je to něco jiného. Je to jako se vším. Nemůžeme na to mít jednotný názor. To by pak byl život příliš jednoduchý a vlastně bychom zakrněli *smich*.

marenka*

Jj, hloupý je, pokud se spojí zahýbač/ka a zde tzv. puritán/ka. Pak je to problém. *zed*

Manžel, kdyby mi nevěřil, tak by se musel z fleku zbláznit, když přijdu ze Zumby. *smich* Zpocená, červená, se přiřítím kolem 21 hod. a hned letím pod sprchu. *frajer*

hella*

Mařenko, mluvíte mi z duše. Škoda, že Vám za Vaši odpověď můžu dát jenom jediný bodík...:)! P. S. A je nás takových mnohem víc...!

jirka737
hodnocení

..tohle všechno je pravda co se tu píše, ale ja sem člověk tvrdohlavej. Je mi 21 let a už sem toho hodně zažil nikdy sem se nechtěl vazat, protože vím jaky holky sou, a vím jak by mě to ubližilo kdybych se dověděl o nevěře.. sam sem toho zažil habakuk kdy nějaka holka zahla borcovi třeba se mnou nebo s kamošem. Vím jaky holky sou, a mrzelo by mě a zarověn štvalo že pro ni dělam první poslední, sem ji věrnej a ona si za rohem bude uživat s jinym..proto se chovam jak se chovam. S tou dívkou už sem se 2x krat malem rozešel, protože sem neunesl nějakou lež, ale pokažde to brala strašně špatně 2 dny v kuse brečela furt mě vypisovala, že nikdy nic špatnyho neudělala a jak mě miluje tak proč to sni chci zkončit..tak sem se kni vždy vratil, ale ty myšlenky mi zustaly :(

durancea*
hodnocení

0x

Z toho pocitu se nevymotáte -u žádné dívky, trpět budou všecky vaše vztahy (vy i ony) - běžte na konzultaci k psychologovi nebo do manželské poradny, to myslím vážně a v dobrém, pomůže vám, jak získat nový pohled na svět a důvěru v partnera - sám se z toho nevyhrabete, když píšete, že to tak cítíte odjakživa a vůči všem holkám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]