Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

České pivo čepované v polských horách

Od: magda odpovědí: 7 změna:
Na dovolené v Zakopaném v horách jsme našli dřevěný srub kde bylo též české točené pivo Kozel 11 za 25 zlotý. Co na to říkáte hlavně ta cena v porovnání u nás?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

0x

horská přirážka, nedivím se

Kolik stojí pivo v našich horách? Tam kam z pivovaru vedou trubky, dovezou autem nebo je někdo v krosně vynese na zádech? Mám ráda a kupuji si plechovku Kozla 11° v sámošce. Tam stojí přes 23 kč. Kolik stojí na čepu a kolik v horách?

hodnocení

0x

To nelze srovnávat. A nemusí jít ani o hory v sousedním státě, kde musí logicky být cokoliv dovezeného dražší. Například u nás na rohu (Praha) měli čepovanou Plzeň za 45 Kč a o stanici tramvaje dál za 63 Kč. Bohužel, Plzeň už u nás nevedou :(. Údajně jsem byl jediný, kdo tam na ní chodil a tak se jim to nevyplatilo *smich*. Takže jsem přešel na "Bohéma" a když už teda chci Plzeň mám to dál a musím si připlatit :(.

doplněno 22.07.25 14:38:

Centrální plánování RVHP máme naštěstí už pár let za sebou, tomuhle se říká tržní ceny. Prostě to stojí tolik, kolik jsou lidi ochotní zaplatitt. Zřejmě to pivo na odbyt jde, jinak by to za tu cenu nenabízeli. Když se Vám to zdá moc, holt si musíte vzít s sebou na tůru z domova lahváče.

hodnocení

0x
Furt levnější, než by stálo třeba na K2 :-P
Kolik je podle tebe přiměřené, 4 zloté?

*sok* Na K2 čepujou Kozla? A není moc studenej? *smich*

vernon
hodnocení

0x
A co? To je nějaký předpis, kolik musí co stát? Asi se jim to vyplatí, když to za tu cenu prodávají...

hodnocení

0x

Měli jste jít na Grand prix a koupili byste si dvě piva za tu cenu.Když to tam lidi za tu cenu kupují,tak proč by to tak neprodávali? Ta nějaká doprava tam taky určitě není zdarma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]