Nejste přihlášen/a.
To nelze srovnávat. A nemusí jít ani o hory v sousedním státě, kde musí logicky být cokoliv dovezeného dražší. Například u nás na rohu (Praha) měli čepovanou Plzeň za 45 Kč a o stanici tramvaje dál za 63 Kč. Bohužel, Plzeň už u nás nevedou . Údajně jsem byl jediný, kdo tam na ní chodil a tak se jim to nevyplatilo
. Takže jsem přešel na "Bohéma" a když už teda chci Plzeň mám to dál a musím si připlatit
.
Centrální plánování RVHP máme naštěstí už pár let za sebou, tomuhle se říká tržní ceny. Prostě to stojí tolik, kolik jsou lidi ochotní zaplatitt. Zřejmě to pivo na odbyt jde, jinak by to za tu cenu nenabízeli. Když se Vám to zdá moc, holt si musíte vzít s sebou na tůru z domova lahváče.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.