Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to tedy je?

Od: wtf odpovědí: 9 změna:

Zdravím všechny.

Velmi často se na internetu i zde objevují zpovědi a diskuze různých incelů a neúspěšných mužů, kterým se nedaří najít si dívku a jsou často třeba do 25 let panicové. Vesměs jsem na straně většiny diskutujících a souhlasím že např. na vzhledu tolik nezáleží (je to subjektivní věc), musíte být seběvědomí a další věci, které se na těchto diskuzích objevují.

Jediná věc, se kterou nesouhlasím je, že se na těchto diskuzích často vyskytuje názor, že si tito muži vybírají ženy mimo svojí ligu a že si prostě vybírají jenom modelky, na které nemají. Ale zaprvé sami většinou říkáte (omlouvám se že píšu ve 2. osobě), že vzhled je subjektivní, takže to vlastně nedává smysl, a zadruhé, co je sakra špatného na tom, že se jim líbí a vybírají si krásné holky (vždyť nemůžeš být s někým, kdo tě fyzicky nepřitahuje ne?).

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bevdh
hodnocení

0x
Kolega má letos 43 let. Holku snad nikdy neměl. Občas jde na nějaké rande (seznamka/ nebo občas přes kámoše). Není to krasavec, má nadváhu. Ale až nepochopitelně má dobrou kondici - jezdí na kole a já jeho tempo nestíhám a to mám možná i o 20kg míň než on.
Holku by chtěl nejlépe nějakou inteligentní modelku... No zatím je sám...
wtf
hodnocení

A přesně proto se v příspěvku ptám, co je špatného na tom chtít krásnou holku?

jir
hodnocení

0x
U nás v práci je kluk, je mu 32 let a taky je na tom podobně. Jednu chvíli dokonce chodil s holkou, ale říkal, že mu chtěla dát pusu a on se skoro poblil...
Kolega říká, že má "zarostlej rolák a nepřetáhne to". Vůbec nebere v potaz možnost, že někdo může mít problémy se vůbec seznámit a oslovit ženu.
wtf
hodnocení

Nechci se Vás nijak dotknout, ale o tomhle jsem nechtěl v původním příspěvku diskutovat, chtěl jsem diskutovat o tom, zda je v pořádku, že muž má vysoké požadavky na ženy (za mě je to totiž v pohodě).

km
hodnocení

0x

pokud je smířen s tím, že možná nikdy žádnou takovou nepotká, tak je to určitě v pořádku

wtf
hodnocení

Ale jak víte, že nikdy takovou ženu nepotká?

smode2
hodnocení

0x

Mě by osobně dost zajímalo, co to znamená když je muž mimo ligu ženy. Procento vysoké ligy žen je tak mizivé, že se touto otázkou není vůbec třeba zabývat (narozdíl od žen mimo ligu muže, kterých je daleko více). Podle mě se jedná spíše o urban legend. Dále, co se týká sexuální přitažlivosti ženy, ta je pro muže nejdůležitější podmínkou. Druhou nejdůležitější podmínkou je, aby se se ženou dalo vydržet. A pak, vzhled ve své praxi subjektivní není (nebo jen mizivě) - každý rozezná krásnou dívku od ošklivé. Samozřejmě to, že se muži líbí krásná dívka a nikoliv ošklivá je jedině správně. Příroda tak velmi jednoduše odděluje zrno od plev - muž preferuje "zdravé samice" - jinak řečeno krásné - neboť jsou vhodné k sexu, tudíž k potomstvu, tudíž k přežití. Příroda to tak vymyslela a není třeba nad tím zbytečně přemýšlet. Současný problém tkví spíše v neznalosti druhého pohlaví a zvýšené úrovni sobectví mladého jedince dnešní doby - jak muže, tak ženy.

wtf
hodnocení

Mohl byste to prosím lépe vysvětlit? Trochu jednodušeji.

wtf
hodnocení

A tím když je muž mimo ligu ženy jsem chtěl říct jednoduše to, že se velmi často setkávám s názorem, že žena je na daného muže až moc dobrá (vzhledově - je tudíž mimo jeho ligu)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]