Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odchod ve vypovědní době

Od: vypoved odpovědí: 7 změna:
Zdravím.
Narazil jsem tady na otázku ohledně výpovědi a premii..
Mám podobný problém. V půlce června jsem dal výpověd klasicky dva měsíce tudíž do půlky srpna.(koncím kvůli délce dojíždění nikoli že by jsme si nějak "ublížily").
Samozřejmě mě odrbal jak borůvčí.nemá prý důvod mi nic obhajovat ani vysvětlovat.po 8.letech prace..
Otazka zní když v pondělí už nepříjdu jaký mě čeká postich nedá zápočták.neposle ten mrzký peníz za odpracovaných 14.dní+zbytek dovoleny..nebo jestli jsou nějake &53.nebo jak to je podle nového zak.práce
Mám možnost nastoupit klidně do nove práce..od srpna..
Dík za odpovědi..

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

8x

V pondělí vás začnou bolet záda. Tak hned ráno zajdete k obvodnímu lékaři, a dá vám neschopenku. Stávajícímu zaměstnavateli hned oznámíte, že jste na nemocenské. Ten vám bude muset platit nemocenskou, a dovolenou, co vám vnutil vybrat ve výpovědní době, ta neproběhne a budou vám ji muset proplatit v penězích. Do srpna ty záda budete léčit klidem, mastičkama a do srpna budete fit.

vypoved
hodnocení

Taky mě to napadlo.já jenom jestli se mi neposouvá výpovědní doba..
Ona je to taková prvotní nasranost..že stím prásknu a budu raději sedět doma.
Jenom zasnu jak lidi dokázou otocit..
Končíš.tak ty zmr.. pújdeš z holím zadkem.
Přitom kdybych to neměl 70.km daleko tak zůstanu.ale neba mě to dojížděni a to jezdím po praž.okruhu občas je to lahůdka...
S přáním krasneho dne...

Ne, žádná výpovědní doba se vám neposouvá. Normálně uplyne, jako kdybyste nemarodil a chodil klasicky do práce.

Tiez to vidim na PN, velmi vyhodne a obranu proto tomu firma nema. Nic sa neposuva.

olin

anzionka popsala nejlepší postup, peter-akorát může přijít kontrola*smich*

asd1
hodnocení

6x

Klidně ti přiletí náhrada škody.

Lepší je dohoda a ukončit jak se dohodnete.. Když nebude souhlasit tak to tam budeš muset odšolíchat bez prémií, je jasný že se nepředřeš.

hodnocení

0x
Na áčka neodcházej mohlo by se ti to těžce nevyplatit
Bud to vydrž nebo di prostě marodit
A pokud si lepšího ražení tak popřemejšlíš a třeba ti v práci před svědkama rupne v zádech hlásíš pracovní uraz zajistíš si vše potřebny včetně zápisu do knihy úrazú a deš marodit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]