Nejste přihlášen/a.
Jsem přesvědčený, že se nejedná o seriózní dotaz neřkuli s nadějí na užitečné rady, informací na tohle "moderní" téma je plno i zde, nýbrž se jedná o červený hadr. Však to tu k tomu směřuje, protože od skutečného užitečného radění lidi nebudou a i ti, kteří by mohli, budou na to příliš pomalí.
Kdybych nevěděl moc, patrně bych investoval u nás například do Penta Equity Fund. To mi v současnosti dává smysl. Tuto možnost investice jsem však vybral jako jednu z mnoha a detaily nevím, neboť investuji bez prostředníků - tj. dále je třeba studovat samostatně.
Ovšem musíte si uvědomit, že nej finančního poradce uvidíte jedině když se podíváte do zrcadla. Proč? Jednoduché: jistě, můžete se s někým poradit či někomu věřit. Ale veškerou zodpovědnost za veškeré investice stejně na sebe berete vždy jedině vy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.