Nejste přihlášen/a.
Manželaka si zažádala v únoru o průkaz tělesně postiženého - po operaci páteře . Nyní dostala rozhodnutí.- dostane jen průkat tělesně postiženého . Je to vůbec k něčemu?
Mysleljsem že ji budu vozit autem a můžeme zastavit na invalidech . To asi né? tak je to vůbec k něčemu?
Mám ho a je prakticky k ničemu.Jen vlastně možnost sezení v MHD na invalidech a jinak nic.Žádné slevy ani úlevy.Na to parkovací průkaz nezískáte a na invalidech stát autem nesmíte.Ani nevím kde ho mám,ale dostal jsem upozornění od ÚP že mu končí platnost a mám si vyřídit novej.
PS: Vlastně jo - můžete získat EuroKlíč a nemusíte na úřadech a hlavně v obchoďácích čekat frontu na WC .
A co čekání u lékaře? V čekárně , je nějaká přednost? Myslím, když bych zastavil chvilku na invalidech než třeba manželka vystoupí z auto mohli by policisté přihmouřit oko a nedat pokutu?
Jaká přednost v čekárně u lékaře? Objednávám se přes net na určité datum a hodinu.Jestli jdu o půl hodiny později neřeším.Pořadí pacientů stejně určuje lékař a zkuste tam vytáhnout blbou průkazku TP.Ostatní vytáhnou minimálně ZTP a můžete to dát do rubriky vtipy.Dnes jsem na středisku byl a o púl deváté ani noha - kdepak asi ti ,,kartičkáři,, jsou? Invalidy zkuste a uvidíte na koho narazíte.
Dělali jsem na místě kdy byl nedostatek parkování a jak je běžné, šéfové kašlou na to aby bylo kde zaparkovat, dokonce ani pro služební toto neudělají! Kolega tehdy, protože potřeboval, jel svým , našel místo zaparkoval, v ten moment u něj byla pohádková bytost- rozumný měšťák a slovy jsetli chcete pokutu zůstaňte, pokud ne, couvněte o půl metru dozadu-přední částí auta totiž přesáhnul čáru na invalidním stání!
Pokud bude dbát na literu zákona tak může dát pokutu!
Parkoviště u nemocnice Jihlava a Domu zdraví jsou , ale zastavit se tam dopoledne prostě nedá . A kdo je tělesně postižený , potřebuje co nejblíž ke vchodu a né jít půl kilometru.
@karolok: Jako ze obe parkoviste jsou tak frekventovana, ze nelze zastavit za parkujicimi auty a na tech max 60sec (vic trvat vystoupeni/nastoupeni z auta nemuze) je proste vyblokovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.