Nejste přihlášen/a.
Zdravím ,mám minimální zkušenosti s odesíláním přes zásilkovnu. Takže situace je taková , že prodávám přes bazoš součástku do počítače cena 500kč + 89kč odeslání do z boxu + 26 kč dobírka. Celkem 615kč . Teď to hlavní, já dnes v obchodě , který příjmá a odesílá přes zásilkovnu zaplatím 615 kč? Následně mi příjdou na účet 615kč? Vždyť budu škodnej.. nebo jak to mám udělat? 500kč zboží 89kč zásilkovna 26 kč dobírka . Kupující tvrdí , že to zaplatí při vyzvednuti .
Prosím jak na to.
Myslím, že přes Zásilkovnu lze poslat balík pouze skrze jejich aplikaci, kterou musíte mít staženu v mobilu. Postup je ten, že si to v apce naklikáte a dáte zaplatit (platit budete poštovné + dobírku), objeví se vám karta platby, kde musíte přes další apku, tentokrát své banky, potvrdit platbu, jakmile bude platba potvrzena, v apce se vám zobrazí kód, který napíšete na balík a odnesete na pobočku Zásilkovny.
Lidi ze setrvačnosti preferují Zásilkovnu, která bývala nejlevnější a velmi spolehlivá, kde ty časy jsou, když si přečtete recenze na Zásilkovnu, tak zjistíte, že jejich služby jsou v současnosti často kritizovány. Balíkovna je levnější, spolehlivější a nepotřebujete k tomu mobil s milionem aplikací. Vše uděláte na jejich internetových stránkách po přihlášení (musíte se tedy do Balíkovny registrovat, to je vše).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.