Nejste přihlášen/a.
I když moc nepije, až na naprosté výjimky láhev neurazí. Třebas Metaxa, Jägermeister, Bošácká slivovica, ...
Ideálně něco, čemu já říkám nižší střední třída.
Láhev s alkoholem je asi jediný dárek, u kterého se toleruje, že bude darován dál.
Pokud preferuje víno pžed tvrdám alkoholem, podaroval bych víno.
Já osobně na vašem místě bych se v prvé řadě neptal tady v poradně, ale své milé.
Mamince bych koupila kyticku, muze to byt i jedna pekna ruze. Tatinkovi v tomto pripade nic, ale kazdopadnne mu podekovat za pozvani.
A nebudte z toho tak vyklepany! Jdete na veceri, ne na popravu!
Na Vasem miste bych si pro jistotu precetla neco o spravnem stolovani, at nedojde k trapasu. Ne vsichni se umi v restauraci chovat (ale to neni nic proti Vam osobne). Treba jak uchopit sklenicku na vino atp.
Ono je toho více, nejen jak se drží sklenice na víno, přiznávám, že já to nevím dodnes, v Chacharovicích nad Odrou se to neřeší.
Jsou i další věci, třeba kdo pronese přípitek...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.