Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Levný pozemek - v čem je háček?

Od: levnypozemek odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
nedávno jsem narazil na tento pozemek (stavebni), ktery se mi zda hodne levny:
sreality.cz/...
Mohu se zeptat nekoho, kdo se vice vyzna v pozemcich nez ja, v cem by mohl byt hacek? Me se to zda jako vyhodna koupe, ale nerad bych se spalil.
Dekuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych voděl problém v tomhle: "Pozemky jsou vhodné pro umístění mobilního domu, karavanu nebo menší zahradní stavby". Takže žádná stabilní chata, žádný domek, nanejvýš maringotka, nebo kůlna na nářadí.

levnypozemek
hodnocení

Což by mi nevadilo, protože já sháním pozemek na mobilheim. Ale taky mě to napadlo, jestli to není kvůli tomu levné.
pavel2

Souhlas jen je zajímavé, že kolem stojí domky a stromy vykácené.

okl

Mobilheim je klasická stavba, nemůžete to postavit kde se vám zamane, Leda že jste připraven to po potáhnout opět metrů dál když přijde úředník :)) To chci pak vidět ty připojení na vodu a odpady a tak :)

Zkrátka stavbu tam nikdy nepovolí

prostromek
hodnocení

0x

protikorupcnilinka.cz/...

------

Negativní zkušenosti převažují nad pozitivními zkušenostmi klientů. Šmejdi?

smode2
hodnocení

0x
Háček? Co třeba voda, elektřina, omezení zastavěné plochy do 25m2?

re4zon
hodnocení

0x
Se podivej do uzemniho planu a treba zjistis, ze tam postavis leda stan.

okl
hodnocení

0x

Jo via game, přemek, no tak už si to tam dopsali do inzerce, počítej že jak se ozvou dva tak začíná aukce, ta cena není vůbec konečná, párkrát jsem toho od nich kupoval ale tak do pětadvaceti korun za metr ve městech, zemědělec jistím poslal do háje, moc drahý :) Ale jakmile jsem se ozval tak se nebylo najednou dvojnásobek takže jsem pak musel počkat zase 3 týdny než to shodili...

Holt to jsou spekulanti no... Tak Senec zahradu teda asi není nic moc, pochybuju že to je stavební pozemek v územním plánu

ttt
hodnocení

0x
Není mi tam jasná přístupová cesta k pozemku..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]