Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Preventivní prohlídka u zubaře nárok

Od: kubanek odpovědí: 3 změna:

Kamarádka mne říkala, že šla v Praze do ordinace Smile a musela za preventivní zubní prohlídku, kde žádný problém zubní neměla a nic ji zubař nedělal zaplatit s rentgenem 1.500Kč. Mne na pojišťovně VZP řekli, že mám nárok 1 za rok bezplatně v rámci prevence zdraví, tak proč stomatolog si tolik u ni naúčtoval a objednal na dentální hygienu za 2.500Kč když zuby má bílé velmi zachovalé v pořádku?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zřejmě je to zubař ,který nespolupracuje s pojišťovnami...kdo ví - dnes je možné všechno

smode2
hodnocení

3x
Protože šla do soukromé ordinace.

prostromek
hodnocení

3x

Záleží do jaké Smile .?.. ordinace. Je jich více.

Dívám se na ceník u Smile Centrum a tam dokonce nabízejí dvakrát ročně preventivní prohlídku zdarma na pojišťovnu.

Pro kontrolu se kamarádka podívá na konkrétní stránky ordinace a vyhledá si ceník úkonů. Pokud tam tedy je. Mnohde je ceník pouze na vyžádání. Potom tedy asi ceny vyšší, smluvní. Jak píší výše, zřejmě soukromá ordinace.

smilecentrum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]