Nejste přihlášen/a.
Volalo mi i pulnoci nejake nezname cislo.Hovor jsem nebral.Ale dalsi den po zavolani zpet se neslo dovolat normalne.Ani ze skryteho cisla.Hlasilo to linka je obsazena, jak kdyby to melo blokly prichozi hovory, vcetne skrytych cisel.Predvolba byla O2.Co to muze byt?
Tak to není příliš dobrý nápad telefonovat zpět na takové neznámé číslo ze kterého navíc někdo telefonoval v noci. Pokud někdo po tebe opravdu něco chtěl tak by ti asi zavolal znova přes den. Často takto telefonují různí podvodníci kteří lidí lákají na nějaký podvod. Stává se i to, že to pak člověka přesměruje na nějaké draze placené tel. číslo někde v Asií nebo Jižní Americe a pak se člověk nestačí divit když mu příjde vyúčtování za telefon s částkou několik set tisíc Kč k zaplacení. I když ten telefonát byl z českého čísla tak to klidně mohl být nějaký podvodník ze zahraničí. Kdo to umí a ví jak na to tak pro něho není problém telefonovat z jakéhokoliv tel. čísla na světě, třeba i neexistuijícího.
Pokud to bylo něco normálního, tak zavolá znova. O půlnoci opravdu nemůže nikdo čekat, že přijmu jakýkoliv hovor.
Osobně, když to nestačím zvednout (dovolat se mi neni snadné, nemám mobil u sebe furt) dám číslo do vyhledávače (teda pokud je české, zahraniční ignoruju rovnou) a na skoro 100% se ukáže, že to je nějaký otrapa, tak jde rovnou na blacklist (BL) (kdyby to náhodou zkoušel znova, ale oni mají čísel víc než dost, takže příště budou volat odjinud). Jinak neznámá čísla zvedám, nikdy nevím, kdo to může být.
Jinak to nejspíš bude prozváněcí automat, který v prvním kole prozvání a po zvednutí se nic neozve, pak ve druhém kole teprve volá živý člověk (někdy i ze stejného čísla, což už ale narazí na blacklist, protože pokud se ozve jen pip pip pip a po vyhledání čísla zjistím, že to je otrapa, tak je na BL, ale spíš z jiného). Takové číslo buď hovory vůbec nepřijímá, nebo je furt obsazené právě tím jak furt někomu volá.
Jinak to, proč není dobrý nápad volat zpět už tu zaznělo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.