Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, pokud bych si toho vůbec všiml, tak bych to nijak neřešil (není to moje a ani Vaše věc). Zdravím!
P.S. Ptá se žena nebo muž?
Aha, myslel jsem si, že to řeší žena s citlivým čichem (ten má každá a lepší má už jen pes ) a tomu bych se nedivil. Takže, ten "smraďoch" budete Vy a bojíte se reakce okolí.
Když se to stalo jen jednou, nemá cenu z toho dělat závěry. Třeba se mu porouchala pračka, nabo byl právě ten slavný BLACKOUT.
Má oblečení viditelně špinavé, třeba pokapané zmrzlinou, nebo vypadá čistě, ale oblečení je citit potem? Pokud by se to mělo opakovat, bylo by dobré mu to někde stranou připomenout, aby si věci občas vypral. Ne ale před ostatními! Jaga.
Co bych si o takovém člověku myslel? No to záleží na jeho výkonu, jak je dobrý, jak mu to jde, jaká je jeho výkonnost, jestli jsem lepší já, nebo se mu chci vyrovnat. A jestli má vyprané nebo nevyprané hadry...? Co přesně trénujete? Na nějakou soutěž čistoty a bezpodmínečné hygieny? Vás to nějak omezovalo, vy jste si ty jeho věci chtěl půjčit, prohráli jste kvůli tomu? Pokud nic z toho neplatí, tak by mi to možná, ale spíš ne, blesklo hlavou a dál bych se tím nezabýval. Nebo proč ho potřebujete všestranně lustrovat? Nerozumím tomu.
Co je to za tréning? Tanečního nebo divadelního kroužku kde je potřeba mít tělo na tělo a upocený dres vadí nebo nějaký sport, kde se nemusíte očuchávat?
Když jsem byl šťastně svobodný a příbuzní nebo rodinní známí se mne pokoušeli seznámit s dívenkami podle nich pro mne vhodnými, jedna známá o mně mluvila s jednou dívenkou, ta odpověděla:
"Když on chodí tak neupravený. Jednou jsem ho potkala a měl rozepnutý kabát."
"Vážně kabát? A ne příklopec?"
"Příklopec ne. Kabát."
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.