Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevyprané oblečení

Od: cjjc odpovědí: 17 změna:
Dobrý den, co byste si mysleli o člověku, který jednou přišel na trénink v nevypraném oblečení? Považovali byste to za nehodu, nebo byste brali obecně člověka, jako nedbalého i když se to stalo jednou?

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavel
hodnocení

1x

Nemyslel bych si nic.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud bych si toho vůbec všiml, tak bych to nijak neřešil (není to moje a ani Vaše věc). Zdravím!

P.S. Ptá se žena nebo muž?

doplněno 07.07.25 18:59:

Aha, myslel jsem si, že to řeší žena s citlivým čichem (ten má každá a lepší má už jen pes ) a tomu bych se nedivil. Takže, ten "smraďoch" budete Vy a bojíte se reakce okolí.

cjjc
07.07.25 18:53
hodnocení

Muž
km
Obecne se tvrdi, ze zeny maji lepsi cich, ale ja mam opacne zkusenosti.

hodnocení

0x

Když se to stalo jen jednou, nemá cenu z toho dělat závěry. Třeba se mu porouchala pračka, nabo byl právě ten slavný BLACKOUT. *ee*

Má oblečení viditelně špinavé, třeba pokapané zmrzlinou, nebo vypadá čistě, ale oblečení je citit potem? Pokud by se to mělo opakovat, bylo by dobré mu to někde stranou připomenout, aby si věci občas vypral. Ne ale před ostatními! Jaga.

cjjc
hodnocení

Děkuju za odpověď
bear

Jak BLACKOUT? To myslíte Vážně?

Vy máte jen jedno oblečení a díky výpadku elektřiny chodíte nahá nebo ve špinavém?

Já sám jako chlap mám minimálně patery hadry.

nov
hodnocení

0x

Já bych si netroufla mu to říct ani v soukromí. Mohl by mě taky poslat někam, takové věci jsou dost ošemetné. Snad trenér by se mohl zmínit.

id
Třeba to byl dres a těch doma moc nemáte. Jednalo se o trénink.
nov

Já samozřejmě uvažovala o dresu...proto zmiňuji trenéra. ;)

ben®

Nebo to jsou upocené závodní/reprezentační plavky .

hodnocení

0x

Z dotazu není jasné, čemu to vadí. Má to vliv na výkon?

hodnocení

0x
No tak jste přišel na tréning v nevypranem
oblečení.
Stalo se něco, někdo vás pomlouval?
Nebo co?
km
07.07.25 22:18
*palec*

rajskyprotlak
hodnocení

0x

Co bych si o takovém člověku myslel? No to záleží na jeho výkonu, jak je dobrý, jak mu to jde, jaká je jeho výkonnost, jestli jsem lepší já, nebo se mu chci vyrovnat. A jestli má vyprané nebo nevyprané hadry...? Co přesně trénujete? Na nějakou soutěž čistoty a bezpodmínečné hygieny? Vás to nějak omezovalo, vy jste si ty jeho věci chtěl půjčit, prohráli jste kvůli tomu? Pokud nic z toho neplatí, tak by mi to možná, ale spíš ne, blesklo hlavou a dál bych se tím nezabýval. Nebo proč ho potřebujete všestranně lustrovat? Nerozumím tomu.

yarda1
hodnocení

0x

Co je to za tréning? Tanečního nebo divadelního kroužku kde je potřeba mít tělo na tělo a upocený dres vadí nebo nějaký sport, kde se nemusíte očuchávat?

Když jsem byl šťastně svobodný a příbuzní nebo rodinní známí se mne pokoušeli seznámit s dívenkami podle nich pro mne vhodnými, jedna známá o mně mluvila s jednou dívenkou, ta odpověděla:

"Když on chodí tak neupravený. Jednou jsem ho potkala a měl rozepnutý kabát."

"Vážně kabát? A ne příklopec?"

"Příklopec ne. Kabát."

km
hodnocení

0x
Jednou tydne chodim hrat. Triko peru az kdyz je citit, tj. jednou za mesic a sortky tak jednou za dva. Trenyrky a fusekle samozrejme vzdy ciste. Veci je treba nechat vyschnout a vyvetrat. Zadny problem. Proc furt prat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]