Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám film, sci-fi (asi USA), starší, znáte někdo?

Od: vlsta2® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

rád bych našel sci-fi film který jsem viděl před léty, možná jsem ho viděl v TV nebo na VHS, fakt nevím..

Bohužel, na celý děj si ne a ne vzpomenout. A možná tam hrál i Bruce Willis, ale fakt mám okno.. :) A hledal jsem u něj ve filmech a nedařilo se mi najít. Tak nevím. Buď jsem hledal špatně nebo tam nehrál.

Vzpomínám si bohužel jen na konec filmu:

Jeden nebo dva potápěči, měli zneškodnit hluboko v oceánu nějakou bombu (atomovou?) A dostali skafandry, podobné vesmírným, průhledné celé čelní sklo u obličeje. Byla jim tam napuštěná načervenalá kapalina kterou museli vdechnout, místo vzduchu, aby jim prošla do plic a mohli takto dýchat, prostě dýchat kapalinou a ne vzduchem, pro ponor do velké hloubky oceánu.

Vzpomínám dále, že bomba nebo rozbuška byla v hlubině odstraněna a herec už neměl možnost se vrátit. Pak kolem něj v hlubině se objevily mimozemské bytosti, světélkující, něco jako plovoucí andělíčci, nevím snad modro, fialovo, lehce bílé, díval se na ně zkrze helmu a myslel že umře.

Pak mu tyto bytosti umožnili v hlubině oceánu rozestoupit vodu do stran, tímto jako vznikla velká vzduchová kapsa a on sundal helmu a vykašlal (vyzvracel) tu červenou dýchací kapalinu a nadechl se vzduchu..

A konec filmu si vzpomínám, že se vynořil na palubě obrovské (létající) mimozemské lodě na hladinu a byl zachráněn...

Kdyby si někdo vzpomněl, budu rád, nechci aby za mě někdo googlil. Předem díkas.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Abyss - Priepast

hodnocení

wau, to byl fofr. Mooc díky, ano je to ono, po zhlédnutí upoutávky na čsfd.

Fakt moc díky!

Pěkný večer !

*palec2*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]