Nejste přihlášen/a.
Z rodinných důvodů můžeme dělat jen jednodenní výlety. Chceme se podívat na zámek v Pardubicích a ještě ten den navštívit nějaké zajímavosti ve městě.Přijedeme a odjedeme vlakem. Jsme zdatní 65+ a máme rádi nejen památky. Co lze videět a zažít?
Určitě Kunětickou Horu.
Pohodlně to je pár stanic MHD.
To samé na druhou stranu Lázně Bohdaneč. Rybníky a Národní přírodní ornitologická rezervace. Božský klid a spousta ptactva, zvířátek, motýlů.
-------------------
V Pardubicích i jen procházka podél řeky stojí za to, též se město stará dobře o parky přilehlé k náměstí a zámku.
V první řadě lze vidět a zažít pana Milana Cukráře a mě. Nejsme sice historické ani kulturní památky, nejsme v knize ohrožených živočichů, ale k této oblasti neodmyslitelně oba patříme. Pokud vezmete s sebou i svou velice prima příbuznou z poradny, myslím, že bychom si mohli všichni dohromady užít pěkný den. Ať už na zmrzlině, na parníku Arnošt, nebo na koupališti. Jaga.
Na to krematorium, které radí Ben, máme všichni ještě dost času. Nemám pravdu?
Vážená paní kolegyně, bohužel musím sdělit, že nemáte pravdu, ale jen v tom, že je možnost mne vidět v Pardubicích. Již přes tři roky jsem mimo, páč si užívám důchod v rodném domě.
Ale často tam jezdím, páč všechny lékaře mám v Pardubicích. Takže vlasně máte pravdu, ale jen někdy se tam vyskytnu.
Naprosto s Vámi souhlasím, ohledně krematoria. Vždy když jedu kolem, je mi smutno. Za kamarády.
Dobrý den, opravené (červené) Hlavní vlakové nádraží, Východočeské divadlo, Zelená brána, Pernštýnské náměstí s Mariánským sloupem a radnicí. A nezapomenout na "exotickou" perlu našeho pohřebnictví = impozantní Krematorium proslavené filmem Spalovač mrtvol (kde by chtěl být spálen snad každý ). Zdravím!
To, zde zavrhované krematorium, je významná a úžasná stavba. Kdo není ignorant, má trochu zdání o umění či architektuře, tak to musí ocenit. Nikdo (rozumný) nemusí mít obavu ho navštívit (alespoň z venku), stejně jako se chodí očumovat zámky a hrady. Holt, někdo by uznal asi jen barokní porodnici .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.