Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nadváha kufrů u společnosti EasyJet

Od: klsdjn odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,zaplatil jsem u společnosti EasyJet za 1 kufr do 20 kg avšak jsem zjistil že potřebuji 22 kg dovoleno je pouze 20 kg.Budu platit více za 2 kg na letišti? Děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

elbarto*
hodnocení

0x

EasyJetem jsem letěl sice jen 2x ale myslím si že byste s tím neměl mít žádný velký problém. Myslím že 2kg navíc nehrají moc velkou roli. (Kamarád kdysi propašoval i 31 kg tam kde bylo povoleno 20) Záleží také na tom, jestli váha funguje správně a jestli vás bude odbavovat volnomyšlenkář, nebo puntičkář.

Ale pokud si můžete vzít příruční zavazadlo a to není plné tak bych do něj z toho 22-tikilovýho kufru dal třeba oblečení apod. tím se váha mírně redukuje.

Hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]