Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jsem 3 roky rozvedený .
V majetkovém vypořádání mám dohodu, že vyvážu z hypotéky mojí EX, vyvázání mám být do konce roku 2028
Ručitelé jsou : já, moje Ex a můj bratr. Mám teď ale docela problém, bratr je několik let zbavený svéprávnosti soudem a nyní mám nový rozsudek a znovu je nesvéprávný po dobu dalších 5 let.
V době čerpání hypotéky byl v naprostém pořádku, vše se událo až po jeho úrazu hlavy a velkých bolestí, kdy začal brát drogy.
Otec netuší, že bratr je ručitelem, asi by to nedal. Nechtěl bych mu to říct. Dopadlo by to dost špatně.
Na portále v hypoteční bance je žádost , vymazání osoby z hypotéky, ale jedna osoba tam musí být jako ručitel.
Dnes jsem to tam našel napsané. Když banka zjistí, skutečnost jak bude reagovat? Vyvázat Ex snad ani nepůjde , když nemám dalšího ručitele.
Tak mám určitě čas do konce roku 2028, snad i peníze už budou do té doby našetřené, abych mohl vše doplatit, k doplacení bude cca 741 000 kč Chtěl jsem hypotéku dál platit a nééé ji doplácet.
Snad mě nebudete lynčovat .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.