Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se koupat bez rizika bakterií

Od: kodes odpovědí: 15 změna:
Nedávno v médiích vysílali smutnou zprávu o chlapci který zemřel na bakterií mozkožrouta na Slovensku na otevřeném koupališti.Kde u nás bych měl větší jistotu a voda kontrolovaná hygieniky?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To su nezmyselne obavy zivene bulvarom, na tu amebu zomrel jeden z mnohe roky a celosvetovo je to tiez zanedbatelne. Ovela vacsiu sancu umriet mate cestou tam vlastnym autom.

hodnocení

4x

Naposledy jste měl hrůzu z letadel, když jedno spadlo v Indii nebo kde. Teď máte hrůzu z bazínů. Podle mě je problém v tom, že jste příliš úzkostný. Možná by Vám pomohly nějaké lehčí trankvilizéry (léky zmírňující pocit úzkosti a duševního napětí). Zbytečně se dusíte hrůzou z výjimečných životních peripetií. To je, jak byte se při pobytu uprostřed Moravy obával tsunami, protože to už se někde stalo.

2024
hodnocení

3x
Doma ve vaně. Tam je to prakticky 100% bezpečné.
pavlik
Legionela?
km
Ano doma a ve studene vode.
Ale nesmí ta voda dlouho stát v trubkách vedených souběžně s trubkami teplé vody :)
2024
Ve vaně Legionella není až tak nebezpečná, ve sprše pro jedince se slabší imunitou ano.

id
hodnocení

3x
Vadaš je obrovské termální koupaliště. Znáte něco podobného u nás? Já ne, tak se klidně běžte koupat kdekoliv. Můžete chytnou něco jiného, ale mozkožrouta na 99% ne.

hodnocení

2x
Stačí nepotápět hlavu.

hodnocení

0x

Tech chlapec se (asi) jmenoval Luboš, Bylo to v areálu Vadaš. Jelikož to tam znám, tak jsem to sledoval, jak se objevovaly zprávy. Několikrát uvedly, že voda byla OK, pak že se tam objevila nějaká bakrterie. Pak zase ano. Testy ukážou co se stalo..

Naegleria fowleri sa zatiaľ nepotvrdila, čakáme na oficiálne výsledky

Kde u nás bych měl větší jistotu a voda kontrolovaná hygieniky****každá hygiena dělá ve svém okolí kontroly. Hledejte podle cíle Vaší cesty.

farm
hodnocení

0x

Nejlépe: ...V tekoucí vodě. Ve větším přírodním rybníku s protékající vodou...pokud nejsou sinice.

filuta
hodnocení

0x
Když si před koupáním ucpete uši nějakými těsnými špunty, tak mozkozrouta nechytite
id
Mozkožtouta chytnete néé přes uši, vnikne nosem. Možná si pletete pojmy.
filuta
Aha sorry, to jsem zmotal s něčím jiným, tak kolik na nos, nebo vatu do nosu.

hodnocení

0x

Když si nebudete namáčet hlavu, tak se můžete koupat bez obav kdekoliv. Mozkožrouta získáte tak, že ponoříte hlavu do vody a nosem se vám dostane do mozku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]