Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přídavky na děti

Od: petra odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, mám otázku ohledně příspěvků na bydlení a přídavku na děti. Doteď jsem pobírala přídavky na děti ( z minulého vztahu) a něco málo na bydlení. V měsíci květnu se k nám přistěhoval partner a teď bych měla jít za to uplynulé čtvrtletí dokládat příjmy atd.Jak uvádět partnerův příjem- celé čtvrtletí nebo část od května? A rovnou podat novou žádost na bydleni včetně plateb atd ., když stále běží z minulého čtvrtletí a nebo doložit až příště? Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lubos2
hodnocení

0x

Zeptejte se na pracáku nebo sociálce tám Vám poradí. Já bych ale nic nehlásil, prachy sou prachy...

re4zon
Parazit je parazit a zlodej je zlodej.
pronajimatel

Už jsem taky byl na kriminálce jako pronajímatel, dosvědčit, kdo tam bydlí a kolik platí

Kazatelka opět místo aby se zeptala na tom úřadu, posuzuje se předchozí kvartál pokud je mi známo, no tak se ptá tady kde většina lidí tomu vůbec nerozumí.

Nechápu, stejně si to neumí vyplnit online a půjde na úřad, a zamířil Klientský pracovník za stolem vysvětlí

lubos2

Parazitů máme plnou vládu stačí se podívat na ty zakázky ...

takyberudavky
hodnocení

0x

Nahlašte to až pujdete na ociálku - paní vám poradí. A nebo to nehlaště a když vás nějaký estébák neudá tak se nic nestane. Chci říct. Nikomu ani muk a Mukovi ani gram ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]