Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vytrhnout velrybě stoličku

Od: kdo odpovědí: 15 změna:

Prosím,jak to hledáte a kdy bude v tv Jak vytrhnout velrybě stoličku? Včera šel 2.díl.na čt1.

doplněno 01.07.25 21:34:

Otázka je jen v tv,protože to chci 2 hodinový film jen/jen na plátně tzv. na velké obrazovce.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Do vyhledávacího řádku napište

česká televize

V nabídce zvolte ivysílání. Klik na to.

Teď právě se hned objeví v nabídce ten druhý díl. Klik. Sjeďte dolů a je tam díl první. Vyzkoušejte, když se nezadaří, posílám odkaz.

kdo
hodnocení

Tam jsou přímo určené dny a ne výhled,kdy to bude,fakt mi to nejde.

Potřebovala bych to v tv,odkaz je jen na netu,prosím,děkuji za laskavost

V televizi se první díl vysílal v neděli 22. 6. Teˇd už to je jen v archivu ivysílání. K přehrání na počítači. Nebo i mobilu... Té poznámce "jen o dnech" nerozumím.

kdo
hodnocení

Aha,já to hledám na Seznamu.cz v programu a tam je : co běží...nebo určené datumy dnů,kdy co poběží,škoda,že to už z 22.6,tr,dali do archivu,jinak moc dík

pron

Teˇd už to je jen v archivu ivysílání. K přehrání na počítači. Nebo i mobilu...

-- Nene, TV mladší 10 let které mají připojení k internetu, tak to lze přehrát i přímo na té televizi v aplikaci iVysilani na 3 kliknutí... Chce to jít s dobou a trošku sledovat trendy... Někdo zamrznul v devadesátkách a stále touží "si stahovat", Jiní zase číst TV program...

Škoda... Přitom jenom námahou mozku udržíme její chodu i do pozdního věku

halamus

Já v 7 let staté TV aplikaci iVysílání nemám.
Přesto se na iVysílání můžu podívat díky funkci HbbTV, znémé též jako "červené tlačítko".

hodnocení

2x
Vždyť to dávají každý rok nejméně dvakrát. Takřka jistě to bude k shlédnutí na tubě, tak proč se trápit tím kdy to dávají v bedně?
kdo
hodnocení

Hele,kdybych to chtěla z mobilu,netu,tak se nemám důvod ptám,

chci to z polohovacího křesla,jasný rádče?

Krásná vílo, ale o tom tady nepadlo půl slova.

Ale přeci není sebemenší problém pustit si YouTube na televizi. Nebo stáhnout na flešku a opět si to pustit třeba projektorem přes celou zeď.

kdo
hodnocení

N e n a š l a jsem ,jen upoutávky,nejlepší hlášky atd.na youtube

hodnocení

2x

Proč čekat, až to bude /pokud to bude/ v televizi? Najděte a přehrajte si to na youtube, nebo na googlu. Můžete tehdy, až budete mít na to Vy sama čas a náladu a nemusíte čekat, až to televize někdy ve 22 hodin pustí, navíc s řadou reklam. Jaga.

hodnocení

2x

Jako uživatel ČSFD si na stránce filmu dám upozornění co nejdříve, kdy vybraný film půjde v televizi. Upozornění pak přijde na mail. Za mě asi nejjednodušší řešení.

mll
hodnocení

0x

já teda dávám localhost:8007 a tam se už na vyhledávání v EPG doklikám. Ale jinak jsou TV programy na internetu, už jsem to dlouho nesledoval, takže pamatuju naposledy 365dni cz, ale to jsou dnes úplně jiné stránky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]