Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem tričko na Temu a je mi malé. Prosím zákazníky webu o radu, jak se zboží vrací, případně vymění.
Děkuji
Zboží z Temu se až na výjimky nevrací/nevyměňuje. Na svém účtu si najděte svoji objednávku, klikněte na "vrácení / refundace" a tam zadejte vrácení trička. Nenechte se mýlit tím vrácením, nic vracet nebudete, většinou nabídnou refundaci (vrácení peněz na účet co máte na Temu) a tričko si ponecháte. U nevyhovujícího zboží to takto lze občas udělat, nesmí být moc drahé a nesmí to být často, jinak vám to zamítnou.
Vracím často, ty velikosti bývají ošidné. Na netu u společnosti Temu máte podrobný návod, jak při vrácení postupovat. Levnější zboží nechtějí vrátit, dražší jsem zasílala zpět. Neplatíte nic. Vrátíte do původního obalu /i původní vnitřní sáček/, zalepíte všechny údaje, dobře uzavřete a donesete do zásilkovny Parcel. Na netu Vám zadají heslo, které nahlásíte, obsluha Vám vytiskne štítek, nalepí na Váš balíček a o nic se už nestaráte.
Peníze za zboží se Vám vrátí ve formě kreditů, které pak využijete při příštím nákupu. Jga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.