Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vrátit zboží

Od: matymat® odpovědí: 5 změna:

Koupil jsem tričko na Temu a je mi malé. Prosím zákazníky webu o radu, jak se zboží vrací, případně vymění.

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

0rion
hodnocení

2x

Zboží z Temu se až na výjimky nevrací/nevyměňuje. Na svém účtu si najděte svoji objednávku, klikněte na "vrácení / refundace" a tam zadejte vrácení trička. Nenechte se mýlit tím vrácením, nic vracet nebudete, většinou nabídnou refundaci (vrácení peněz na účet co máte na Temu) a tričko si ponecháte. U nevyhovujícího zboží to takto lze občas udělat, nesmí být moc drahé a nesmí to být často, jinak vám to zamítnou.

id
Popis vrácení je správný. Nevím podle jakého klíče se zboží ne/vrací. Vracela jsem pantofle za 115,- a nevracela jsem šaty za 286,- Kč.
0rion

Po mě nikdy nic vrátit nechtěli, ale je pravda, že jsem formulář zatím použil jen myslím na 4 věci a každá tak do 200 Kč.

hodnocení

0x

Přímo na stránce Temu

temu.com/...

hodnocení

0x

Vracím často, ty velikosti bývají ošidné. Na netu u společnosti Temu máte podrobný návod, jak při vrácení postupovat. Levnější zboží nechtějí vrátit, dražší jsem zasílala zpět. Neplatíte nic. Vrátíte do původního obalu /i původní vnitřní sáček/, zalepíte všechny údaje, dobře uzavřete a donesete do zásilkovny Parcel. Na netu Vám zadají heslo, které nahlásíte, obsluha Vám vytiskne štítek, nalepí na Váš balíček a o nic se už nestaráte.

Peníze za zboží se Vám vrátí ve formě kreditů, které pak využijete při příštím nákupu. Jga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]