Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak rychle přibrat na váze

Od: marta odpovědí: 8 změna:
Dobrý den, vážím 55 kg a vsadil jsem se se svou přítelkyní, že do konce roku naberu min. 5kg. A ona shodí... Nedaří s mi dlouhodobě přibrat. Myslíte, že bude stačit do těla dostat jen více protejnů?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

gsj
hodnocení

0x
Kalorický přebytek (ve kterém musí být dostatek bílkovin) a posilování. Naberete svaly a nějaký tuk.
Nebo hooodně jíst a málo se hýbat. Ale to naberete jenom tuk.

kvechovaa
hodnocení

0x

a ptá se 12letý žák nebo 25letý kuře?

marta
hodnocení

Je mi 22let

hodnocení

0x

Tipuji Vás na oběť klamavých reklam, které se do Vás snaží zbytečně nacpat co nejvíce bílkovin. Pokud ale nejste vrcholový sportovec v kulturistice, nadbytek bílkovin nijak nevyužijete, za to ale škodí a určitě nepomáhají.

ferwer.cz/...

kulturistika.com/...

4fitness.cz/...

ct24.ceskatelevize.cz/...

hodnocení

0x

Aku mate vysku? Boli ste vysetreny na choroby ako celiakia, crevne zapaly, nadmerna cinnost stitnej zlazy a pod?

Co si o vasej hmotnosti mysli obvodny lekar?

smode2
hodnocení

0x
Přidejte ke stravě 1x denně Mcmenu a 2 větší zákusky. Do konce roku to hravě zvládnete.

hodnocení

0x

Nemá cenu jíst více a zakládat si na sádlo, aniž byste nenabral svalstvo. *alene* Nedělejte takové číčoviny a buďte rád, že jste štíhlý a zdravý. Takové sázky, jako puberťáci! Přítelkyně bude vědět, co má dělat, aby za půl roku zhubla 5 kg. Jen chtít. To si pište!

riva
hodnocení

0x

Změňte polohu. Vy dole a ona nahoře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]