Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
myslím,že toto téma jsem zde už někde viděl,ale zeptám se-lze tzv. "věčnou rýmu" léčit,alespoň částečně,bez pomoci lékařské vědy?Mě teda pomáhá Otrivin,ale užívat to několik let jistě není dobré.Kolega mi poradil do nosu nalít obyčejnou ústní vodu a nechat chvíli působit.On to tak praktikuje,vždy při tom brutálně slzí,ale účinek si nemůže vynachválit.Zkoušel to někdo z vás?
Díky
Nezkoušel jsem to, ale sprej z Vincentky jo. Rýmu může způsobovat i vysokej krevní tlak, mimo jiné.
A ten váš známý se nebojí o sliznice v nose? A následné problémy?
A zkoušel jste maličký inhalátorek? Vnučka tomu říkala čichátko. Ten Hepči ne! V kombinaci s cucavým septisnem?
No to jsem se ho hned ptal,jestli nemá strach o sliznici,argumentuje tím,že v ústní dutině jsou přeci též sliznice...Inhalátorek jsem nezkoušel,ale mám obavy,že si na to můj nos zvykl,že je to návykové...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.