Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to je za útvar na patě?

Od: anonymmm odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, již delší dobu se mi na patě dělá tento zažloutlý útvar pomerančové barvy, podobající se buď mozolu anebo bradavici, byl jsem s tím na několika navštěvách pedikůr, a i přes opakované zbrousení se mi to tam tvoří znova a znova. Mám to na obou patách.

Nemáte s tímto problémem, někdo zkušenosti?

Děkuji

Co to je za útvar na patě?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pod suchou kůži máte otlak. Máte boty ve kterých chodíte stále a pata v nich dosedá určitým způsobem. Z toho je ten otlak

hodnocení

1x

Je to otlak. Zkuste nosit jinou obuv (nové boty).

bramburka
hodnocení

1x

Doporucuji kazdy vecer suchou kuzi na pate promazat. Az nebudou tak horke noci, nechte si na nohou bavlnene ponozky.
Ale ten otlak mate nejspis z nepadnoucich bot.

liska5
hodnocení

0x

To je tlustá zbytnělá kůže, která se tvoří více lidem s nezdravým stravováním. Boty na to nemusí mít vždycky vliv. Jestli je to na patě, pak je zhoršená kondice orgánů v malé pánvi.

anonymmm
hodnocení

Jakou teda je potřeba vyřadit stravu?

ben®

anonymmm - nesmíte věřit všemu, co tady kdo (z legrace) napíše .

bear

Já mám asi prodlouženou, zablokovanou míchu, protože občas to mám taky a blbec jsem myslel, že z bot. *smich*

liska5

Já to nepsala z legrace. Podle mne jde o hromadění toxinů. Něco jsem k souvislosti s orgány panevního dna a ke stravě už napsala. K tomu pijte často vodu s citronem, vynechte průmyslově vyráběné potraviny. Jak z bot? Když všichni budou nosit stejné pantofle, přesto jen někdo bude mít zatvrdlé paty.

km
hodnocení

0x

pravděpodobně nosíte stále stejnou obuv, je to dobré střídat

drgreenthumb
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @milancukrar z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]