Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, již delší dobu se mi na patě dělá tento zažloutlý útvar pomerančové barvy, podobající se buď mozolu anebo bradavici, byl jsem s tím na několika navštěvách pedikůr, a i přes opakované zbrousení se mi to tam tvoří znova a znova. Mám to na obou patách.
Nemáte s tímto problémem, někdo zkušenosti?
Děkuji
To je tlustá zbytnělá kůže, která se tvoří více lidem s nezdravým stravováním. Boty na to nemusí mít vždycky vliv. Jestli je to na patě, pak je zhoršená kondice orgánů v malé pánvi.
Já mám asi prodlouženou, zablokovanou míchu, protože občas to mám taky a blbec jsem myslel, že z bot.
Já to nepsala z legrace. Podle mne jde o hromadění toxinů. Něco jsem k souvislosti s orgány panevního dna a ke stravě už napsala. K tomu pijte často vodu s citronem, vynechte průmyslově vyráběné potraviny. Jak z bot? Když všichni budou nosit stejné pantofle, přesto jen někdo bude mít zatvrdlé paty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.