Nejste přihlášen/a.
Bez ničeho nic,mi nehorázně O2 oznámí prostřednictvím banky,že neprošla platba za služby 02? Začínala jsem před před 15 lety na 300 kč,před 6 lety 600 a pak splátky na stb a najednou bez oznámení tvrdě,že " máte neuhrazenou částku přes 1300,-Kč",jasně,překročila limit a taky to tak zůstane. ! Já jsem nic nepožadovala,ani se neptali,prý víc kanálů tv na kterou se vůbec nedívám,utírám jen prach z ní.
V TIM je velká fronta není to důvod,že se lidi přehlašují?
Chce to jen jediné - komunikovat. Pokud se neozvete, oni mají za to, že se změnou souhlasíte a nastaví to podle sebe. Jinak cena se usmlouvat dá. Pokud jim sdělíte, že odcházíte k jinému operátoru, protože u nich nejste spokojená s cenami, jistě budou přístupni rozhovoru. Ale myslím si, že už je pozdě, měla jste se ozvat hned, jakmile Vás informovali o změnách. A o změnách Vás zručeně informovali dopředu. Určitě ne až prostřednictvím banky, že platba neprošla. Když už to běží, nevím, zda se s tím dá zpětně něco dělat. Prostě jste to progaučovala. Jaga.
O2 uživatele informovali a to s předstihem snad už někdy v březnu nebo dubnu..Holt se na to nesmí kašlat a musí se jednat.Nějaké psaní tady,že dluh nedoplatíte je zbytečné.Když se na to vykašlete,tak si koledujete o průser.
Osobně jim nevolám,ale používám Moje O2 přes internet.Dám požadavavek a volají oni.Nejdéle to trvalo snad dva dny a měl jsem vyřešeno.Nevím kolik teda platíte,ale zatím jsem si to zařídil za.441,46 (s DPH) ,-Kč/měsíc ( internet + mobil ) na dva roky.To jejich Oneplay zdarma nemám ani AirBank.Neutírám ani prach z televizoru.
Dluh asi budete muset doplatit,TV postavte k popelnici,zrušte poplatky.Na co taky vlastnit televizor,když na netu jsou zprávy dřív jak v telce a můžu se podívat taky na co chci a bez dalších poplatků.Je to potom bez stresu a vycházky v parku jsou takový veselejší a chutnější v tom horku
.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.