Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je vůbec možné zvýšit poplatky o 200 kč od 02

Od: outu odpovědí: 7 změna:

Bez ničeho nic,mi nehorázně O2 oznámí prostřednictvím banky,že neprošla platba za služby 02? Začínala jsem před před 15 lety na 300 kč,před 6 lety 600 a pak splátky na stb a najednou bez oznámení tvrdě,že " máte neuhrazenou částku přes 1300,-Kč",jasně,překročila limit a taky to tak zůstane. ! Já jsem nic nepožadovala,ani se neptali,prý víc kanálů tv na kterou se vůbec nedívám,utírám jen prach z ní.

V TIM je velká fronta není to důvod,že se lidi přehlašují?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm
hodnocení

4x
Předem informují o zlepšení služeb a navýšení ceny. Kdo nesouhlasí, musí se ozvat jim.
Já O2 mám jen mobilní paušál, protože je zdarma. Táta internet, protože mimo telefonní linku není signál... Navýšení ceny řešil na pobočce, úspěšně. Odmítl cenu i nabízené extra služby.

id
hodnocení

4x
Zlobte se sama na sebe. O navýšení ceny jsme byli všichni informováni. Že jste nic neudělala je váš problém.

hodnocení

3x

Chce to jen jediné - komunikovat. Pokud se neozvete, oni mají za to, že se změnou souhlasíte a nastaví to podle sebe. Jinak cena se usmlouvat dá. Pokud jim sdělíte, že odcházíte k jinému operátoru, protože u nich nejste spokojená s cenami, jistě budou přístupni rozhovoru. Ale myslím si, že už je pozdě, měla jste se ozvat hned, jakmile Vás informovali o změnách. A o změnách Vás zručeně informovali dopředu. Určitě ne až prostřednictvím banky, že platba neprošla. Když už to běží, nevím, zda se s tím dá zpětně něco dělat. Prostě jste to progaučovala. Jaga.

hodnocení

1x

O2 uživatele informovali a to s předstihem snad už někdy v březnu nebo dubnu..Holt se na to nesmí kašlat a musí se jednat.Nějaké psaní tady,že dluh nedoplatíte je zbytečné.Když se na to vykašlete,tak si koledujete o průser.

Osobně jim nevolám,ale používám Moje O2 přes internet.Dám požadavavek a volají oni.Nejdéle to trvalo snad dva dny a měl jsem vyřešeno.Nevím kolik teda platíte,ale zatím jsem si to zařídil za.441,46 (s DPH) ,-Kč/měsíc ( internet + mobil ) na dva roky.To jejich Oneplay zdarma nemám ani AirBank.Neutírám ani prach z televizoru.

Dluh asi budete muset doplatit,TV postavte k popelnici,zrušte poplatky.Na co taky vlastnit televizor,když na netu jsou zprávy dřív jak v telce a můžu se podívat taky na co chci a bez dalších poplatků.Je to potom bez stresu a vycházky v parku jsou takový veselejší a *pivo* chutnější v tom horku *slunce* .

trtr
hodnocení

0x
Zdravím,je třeba aktivně jednat a cenu vždy usmlouvat. Mohla jste platit stále třeba 600,-Kč, nebo i méně.

hodnocení

0x
Vodafone udělal to samé, mají email telefon a nikdo mě neinformoval. Prý to bylo v březnu na faktuře. A opravdu to tam bylo, pod fakturou až úplně dole poslední odstavec maličkými písmeny. To mě tak rozžhavilo do ruda, že jsem jim tam volal, vůbec jsem je nepustil ke slovu a nakonec mi dali na všechny tři čísla takovou cenu za neomezený tarif, ze platím ještě míň než kdykoliv předtím. Internet doma teď platím 199kc a zrovna jsem jim řekl, ať to příští rok ani nezkouší. Poté ještě tři omluvné e-maily a ještě sleva, tak jsem nic nedoplácel.

hodnocení

0x

Je to možné. Tržní hospodářství. Chcete - plaťte. Nechcete - přejděte jinam.

P.S.:

Pro nespokojence je určeno retenční oddělení - přiměřeně se rozhorlete a požádejte tam o úpravu poplatků.

Zpravidla to vyjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]