Nejste přihlášen/a.
2x
Sudokrém i Imazol jsou bílé pasti, jestli si vzpomínáte na zinkovou mast, tak to je ono.
Jestli mohu něco opravdu účinného poradit, pak z lékármy. Nejen vám, ale všem, kdo mívají zapařená místa, kde se stále kůže dotýká kůže. Třeba ženy pod prsy, mužští na byciklech. S tím já se trápila snad 3 roky a mazala vším, co mi kdo poradil. V lékárně mi poraditi toto. Od firmy Uriage, mastná tekutina ve spreji, ale stačí stříknout na prst a namazat. Třetí aplikace a je kůže čistá. Neuvěřitelné!
doplněno 25.06.25 13:35:
Lékárnice mě upozornila, že je to dobré na spáleniny, lehké poranění, odřeniny atd. je to prostě hojivé,
1x
Vypadá to na podráždění od posledního holení podpaží. Kůži jste trochu poškodil, a teď, jak se potíte, "rána" je podrážděná a pomaleji se hojí. Jakákoliv chemie jako deodoranty a podobně to může zhoršovat a hojení ještě více oddálit.
Pár dnů kosmetiku včetně sprchových gelů a mýdel do podpaží nepoužívejte ani to zas tak brzy neholte a počkejte, než se to upokojí.
0x
Dobrý den, zapařenina z horka a potu. Zdravím!
doplněno 25.06.25 11:10:
bob23 - ano, tušil jsem, že se Vám to udělalo po oholení. Jednak jste se poškrábal a potom, když tam nejsou chlupy, které brání zapaření, jsou takové následky. Namažte si podpaží např. Indulonou, ať to tolik nesvědí/nepálí a příště jen zastřihujte/zkracujte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.