Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vygenerované odpovědi bez řešení vrácení zboží

Od: spartoo odpovědí: 7 změna:

Už trvá 20dní moje snaha vrácení zboží na Spartoo.cz.,kde jsem si objednala dvoje páry bot a přišli však jiné vzory.Ihned po otevření krabic bojuji a oni si ze mě dělají srandu.Na mé dennodenní mejly reagují ihned s tím,že mi ""děkují,kdo jsou,jakou pozice zastávají a těší se na spolupráci a přejí hezký den "".Doba reklamace je 30 dnů,z to odvrácením řešení mi zbývá už je pár.Boty stály přes 5 tis.Pokoušela jsem volat placený reklamační telefon,ale i tam mě to stojí jen peníze,ale i tam mi říká záznam,že mají moc telefonátů a mám si řešení vyhledat.Vše neefektivní *sok*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Jestli vás zajímá, jak zboží vrátit, tak hned na úvodní stránce v právé horní části mají odkaz "doručení a vrácení zdarma" a po rozkliknutí mají v menu Vrácení postup, jak vrácení provést.

Pokud je vaše zpráva jen oznámením, protože neobsahuje jediný otazník, tak výše uvedenou radu ignorujte ;)

Přeji hezký den

hodnocení

2x
Četla jste recenze?
obchody.heureka.cz/...
spartoo
hodnocení

Proč heureka

makk

Protože tam je recenze na tento obchod a plno lidí si stěžuje ta totéž co vy.

pavel
hodnocení

2x

Pozor nejedná se o reklamaci, ale o vrácení zboží a to z důvodu zaslání jiného. Je na to lhůta 14 dní. Zboží zašlete zpět na adresu doporučeně nejlépe s dopisem uvnitř. To jste asi promeškala.

hodnocení

2x

Podla recenzii na Heureke (ktore ste mali citat vopred) uz svoje peniaze neuvidite. Pri takom obchode je jedno, ci urobite vratenie do 14 bez dovodu alebo reklamaciu, peniaze nevratia.

Ked si pozriete Kontakty, maju len CZ telefonne cislo, sklad a ludia su fyzicky vo Francuzsku, cize COI vam nepomoze a sudit sa mozete vo Francuzsku ...

spartoo
hodnocení

Jsem členkou více ,jak 10 let,dokonce jsem i vyměňovala velikosti,ale tentokrát je to opravdu o strach,jestli peníze dostanu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]