Nejste přihlášen/a.
Už trvá 20dní moje snaha vrácení zboží na Spartoo.cz.,kde jsem si objednala dvoje páry bot a přišli však jiné vzory.Ihned po otevření krabic bojuji a oni si ze mě dělají srandu.Na mé dennodenní mejly reagují ihned s tím,že mi ""děkují,kdo jsou,jakou pozice zastávají a těší se na spolupráci a přejí hezký den "".Doba reklamace je 30 dnů,z to odvrácením řešení mi zbývá už je pár.Boty stály přes 5 tis.Pokoušela jsem volat placený reklamační telefon,ale i tam mě to stojí jen peníze,ale i tam mi říká záznam,že mají moc telefonátů a mám si řešení vyhledat.Vše neefektivní
Jestli vás zajímá, jak zboží vrátit, tak hned na úvodní stránce v právé horní části mají odkaz "doručení a vrácení zdarma" a po rozkliknutí mají v menu Vrácení postup, jak vrácení provést.
Pokud je vaše zpráva jen oznámením, protože neobsahuje jediný otazník, tak výše uvedenou radu ignorujte
Přeji hezký den
Podla recenzii na Heureke (ktore ste mali citat vopred) uz svoje peniaze neuvidite. Pri takom obchode je jedno, ci urobite vratenie do 14 bez dovodu alebo reklamaciu, peniaze nevratia.
Ked si pozriete Kontakty, maju len CZ telefonne cislo, sklad a ludia su fyzicky vo Francuzsku, cize COI vam nepomoze a sudit sa mozete vo Francuzsku ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.