Nejste přihlášen/a.
Nezaměstnaný, chudák, nemá čas zajít osobně? Natolik je to namáhavé a obtížné? Nestojí to za několik hodin času na získání peněz? Raději pošle žádost z drahého telefonu? Fakt, chudák. A pak místo aby se postaral tak se bide ptát na netu. Hlava mi to nebere.
Jsem protivná, vím. Minulý týden mě požádala naše opálená spoluobčanka, zda bych se nemohla zeptat člena rodiny, který pracuje na ÚP jako "dávkařka", kdy jí pošle peníze, že už nemá. Ptala jsem se, kdy si podala žádost. "Máte pravdu, budu to muset vyplnit a zajít nebo poslat." Fajne, ne ne?!
Hanakr, štěkáte na nesprávný strom. Když tohle jste napsal s takovou jistotou, musíte vědět, jak dlouho tazatel platil daně. Já je platila 38 let a odchodem do důchodu jsem se dostala do systému, který byl vytvořen právě pro tuto situaci. Pokud dobu předepsanou zákonem, neplatíte daně, jste v jiném systému. Nikdo vás nenutí v něm být. Pracujte, plaťte daně a všechny platby zákonem určené a vypadněte z něho. Stejně tak, jako já, mé děti a už i vnukové.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.