Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex s holkou z Keni - rizikový?

Od: beny odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, seznámil jsem se s studentkou s Keni, která mě začala neskutečně uhánět na sex. Seznámili se před 2-3 měsíci, zatím úspěšně odolávám. Jsme se od té doby neviděli. Musím se přiznat, že tak poslední půl rok by mě lákalo něco mít se slečnou s čokoládovou pletí, takže se to hezky sešlo., ale zrovna o Keni jsem slyšel, že je to ráj prostitutek, sexuální turistiky a rizikového přenosu pohlavních chorob. Co si o tom myslíte?

Jsem si vědom, že nemohu házet všechny lidi do jednoho pytle a taky nechci mít předsudky. Ale pochází evidentně z rizikové oblasti a asi předsudky celkem mám, stejně jako v případě homosexuálu a HIV. Tak nad tím přemýšlím, jestli by mi to za to stálo. Kondom není 100% a ta chvilková rozkoš nevím, jestli mi za to stojí, za ty rizika a problémy, které to může přinést.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yarda1
hodnocení

7x

Každý svého štěstí strojvedoucím. První co mě napadlo bylo, že chce otěhotnět a přinutit tě aby ses s ní oženil.

Vtip: "Ty jsi báječný milenec. Známe se teprve čtrnáct dní a já už jsem ve třetím měsíci."

pavel
hodnocení

6x

Já bych to neriskoval.

hodnocení

4x

Dejte se oba dva otestovat na pohlavně přenosné choroby. A máte jasno. I tak s ní soulož s kondomem, pokud nechceš být ještě otcem jejího dítěte.

k2
hodnocení

2x

Jakoze ty prostitutky a sexualni turistky z Keni jezdi zrovna do Cech studovat?

Některé studují v Brně.

hodnocení

2x

Také nechci všechny slečny z podobných destinací házet do jednoho pytle, ale většina z nich se chce jen vdát do nějaké civilizovanější země. *nevi*

tak
hodnocení

1x

Neskutečně vás uhání a nevíte co je zač, ani přesně odkud pochází, tak je lépe držet se té poslední napsané myšlenky...Kondom není 100% a ...

hodnocení

1x
"V Keni, která je populární sexuální destinací, žije s HIV 1,4 milióny lidí. V Tanzanii to je 1,7 miliónů lidí. Ale není to jenom nemoc AIDS, kterou si mohou ženy přivézt jako suvenýr. Z těch nejčastějších se jedná o syfilis, chlamydie nebo kapavku. „Já už mám svoje odžité, a když onemocním, tak onemocním,“ říká osmašedesátiletá Alena, která si v Keni vydržuje sedmadvacetiletého Jareda. „Když přiletím na Zanzibar, mám pocit, že tady nic nehrozí. Doma v Čechách se bojím, ale v Africe se odvážu,“ vypráví padesátiletá Sofie a pokračuje s tím, že ani očkování na Zanzibar neřeší."
darkysmyslenkou.cz/...
Tak jesli máte taky už svoje odžité.. ;)
Jen škoda, že tím úletem možná zbytečně zatížíte náš zdravotní a sociální systém.

prostromek
hodnocení

0x

Všechno je možný. My ji neznáme, nevíme kde žila, v jaké oblasti, z jaké rodiny a hlavně, co tam dělala. Od nikoho nedostanete tu pravdivou odpověď.

Musíte se více poznat a věřit. Třeba je ještě panna.

Pokud budete hledat, tak i tady v ČR jsou již krásné míšenky s čokoládovou pletí a mluví česky. Protože pocházejí ze smíšených rodin (povětšinou je otec tmavý). Mám takovou slečnu na recepci u stomatologa.

hodnocení

0x

Kazdy sex je rizikovy, niektory viac. Vy neviete, co robila v Afrike, kym prisla sem, ani co robila tu, nez vas spoznala.

Ak by k niecomu doslo, tak ani nemusite mat cas zareagovat a zacne vas oralne uspokojovat bez kondomu, co je tiez jedna z ciest prenosu chorob. Na druhej strane, v CR / SR su cernosky stale exotika, v takom Francuzsku by ste nad tym nejako extra neuvazovali, ci ano alebo nie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]