Nejste přihlášen/a.
Dobrej deň ľudia!
Mám menšiu otázku.
Keď som zadaný s priateľkou a rozprávam sa často s inými dievčatami v triede, pretože priateľka má oddelenú školu. Znamená to že som tak neverný tej priateľke?
S dievčatami sa bavím a cítim nejaké "vzťahy" ako veľké priateľstvo alebo keď sme boli so školou na jednodňovom výlete a bol som sám s nejakou dievčaťkou s ktorou som sa bavil tak som cítil taký "intímny vzťah".
Znamená to že som tej mojej priateľke nevernej teda? A nehovorte že sa mám opýtať tej mojej priateľke pretože odpovedala: "Ehmmm já nevím. Mě to je jedno dokuď se s ní nelíbaš."
Pokud s děvčaty ve třídě pouze kamarádsky rozprávíš, nelíbeš je, neosaháváš a nemáš s nimi pohlavní styk, nejedná se o nevěru. To by potom byl nevěrný každý, kdo se na něco zeptá osoby druhého pohlaví. Byť třeba jen na cestu, nebo kolik je hodin.
Pokud se bavíš s děvčaty slušně, ne dvojsmyslně, ničemu to nevadí. Tvoje dívka jistě také pohovoří se svými spolužáky. proč ne? Nedělej si žádné starosti. Mimochodem, kolik je Ti let? Podobná otázka se mi zá hodna tak třeťáčka na základní škole. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.