Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Povídaní s Holkama

Od: pinkydaha odpovědí: 5 změna:

Dobrej deň ľudia!

Mám menšiu otázku.
Keď som zadaný s priateľkou a rozprávam sa často s inými dievčatami v triede, pretože priateľka má oddelenú školu. Znamená to že som tak neverný tej priateľke?

S dievčatami sa bavím a cítim nejaké "vzťahy" ako veľké priateľstvo alebo keď sme boli so školou na jednodňovom výlete a bol som sám s nejakou dievčaťkou s ktorou som sa bavil tak som cítil taký "intímny vzťah".

Znamená to že som tej mojej priateľke nevernej teda? A nehovorte že sa mám opýtať tej mojej priateľke pretože odpovedala: "Ehmmm já nevím. Mě to je jedno dokuď se s ní nelíbaš."

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

km
hodnocení

2x

v otázce, jste si odpověděl, respektive tam máte odpověď od té své

každý má tu hranici někde jinde a jinou

pinkydaha
hodnocení

Okej. Děkuji ti za odpověď mějte se pěkně :)

hodnocení

1x

Pokud s děvčaty ve třídě pouze kamarádsky rozprávíš, nelíbeš je, neosaháváš a nemáš s nimi pohlavní styk, nejedná se o nevěru. To by potom byl nevěrný každý, kdo se na něco zeptá osoby druhého pohlaví. Byť třeba jen na cestu, nebo kolik je hodin.

Pokud se bavíš s děvčaty slušně, ne dvojsmyslně, ničemu to nevadí. Tvoje dívka jistě také pohovoří se svými spolužáky. proč ne? Nedělej si žádné starosti. Mimochodem, kolik je Ti let? Podobná otázka se mi zá hodna tak třeťáčka na základní škole. Jaga.

hodnocení

0x

Standardně se za nevěru považuje sex s osobou nepatřící do původního páru. Nicméně lidé jsou různí a každý to má někde jinde... takže jsou pak situace, kdy někteří za nevěru považují i líbání, flirtování, nedejbože pohled na jinou osobu.

helenka
hodnocení

0x
Někdo je víc žárlivý, někdo míň.
Já třeba jsem hodně ukecaný člověk. Bavím se s kdekým. A můj muž to chápe. Je podobně založený. Nikdo z nás v tom nevěru nevidíme.
Oba věříme na kamarádství mezi mužem a ženou, kde prostě nejde o sex.
Nejlepší je si najít někoho, kdo limity a hodnoty nastavené podobně jako ty ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]